DVOJAC PELJEŠIO RADNJE PO UŽICU, A ONDA JEDAN UHAPŠEN: Odnosili sve od tekstila do kosačica i trimera! Policija traga za drugim lopovom
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

potraga za kradljivcem

DVOJAC PELJEŠIO RADNJE PO UŽICU, A ONDA JEDAN UHAPŠEN: Odnosili sve od tekstila do kosačica i trimera! Policija traga za drugim lopovom

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu rasvetlili su dve teške krađe izvršene na području grada u prethodnom periodu i uhapsili jednog muškarca, a za drugim intenzivno tragaju, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ta krivična dela.

Sumnja se da su I. Đ. (41) iz Užica i 35.godišnji muškarac iz Beograda, nakon što su obili vrata iz jedne prodavnice ukrali raznu tekstilnu robu i obuću, dok su iz druge prodavnice u koju su ušli na pomoćna vrata pa obili prozor toaleta, ukrali kosačice, trimere i drugi električni alat.

Na ovaj način, kako se sumnja, vlasnici su oštećeni za oko 4,5 miliona dinara, saopstila je danas PU Užice.

Policija je pronašla deo ukradenih predmeta i vratila ih vlasnicima.

I.Đ. je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu sproveden tužilaštvu. Sudija za prethodni postupa odredio mu je pritvor do 30 dana, navadeno je u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track