NAJCRNJI DAN U SRBIJI, JOŠ 4 MRTVIH U NOVOM STRAVIČNOM UDESU! Sudar troje vozila kod Svilajnca, nove žrtve!
Foto: TV centar

šta se dešava?!

NAJCRNJI DAN U SRBIJI, JOŠ 4 MRTVIH U NOVOM STRAVIČNOM UDESU! Sudar troje vozila kod Svilajnca, nove žrtve!

Crna Hronika -

Na putu Svilajnac-Despotovac danas oko 19 časova došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva teretna motorna vozila i jedno putničko. U ovoj saobraćajnoj nesreći poginule su četiri osobe, a dve osobe su povređene.

Uviđaj je u toku, a na licu mesta su pripadnici saobraćajne policije i vatrogasci. Saobraćaj je u potpunosti obustavljen u oba smera.

foto: TV centar

TV Centar je javio da su život izgubili vozač Zastave 128 i trojica građevinskih radnika u kamionu marke TAM.

foto: TV centar

Još dve osobe su povređene, od kojih je jedna životno ugrožena i upućena je u Kliničko-bolnički centar Kragujevac, rečeno je u Domu zdravlja Svilajnac.

''Reč je o muškarcu koji ima višestruke prelome i krvarenje zbog čega je prevezen u Kragujevac. Druga osoba, sa, na prvi pogled, lakšim povredama, prevezena je u bolnicu u Chupriju, ali je rano govoriti o njenom stanju'', kažu u DZ Svilajnac.

U Hitnoj službi Opšte bolnice u Ćupriji je potvrđeno da je Hitna pomoć sa mesta saobraćajne nesreće dovezla ženu, ali da se još ne zna o kakvim se povredama radi.

''Žena je još uvek na dijagnostici, za sada nemamo više informacija'', kazali su u bolnici.

Jutros su se dogodile dve teške saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd–Niš, između Ćuprije i Jagodine, u kojima je stradalo sedam osoba.

Kurir.rs/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track