Najnovije vesti

KOMBI POKOSIO DVE DEVOJČICE U RUMI U DVORIŠTU VRTIĆA: Dete (5) hitno prebačeno za Novi Sad! MALIŠANI GLEDALI HOROR
Foto: Tatjana Stamenković

UŽAS

KOMBI POKOSIO DVE DEVOJČICE U RUMI U DVORIŠTU VRTIĆA: Dete (5) hitno prebačeno za Novi Sad! MALIŠANI GLEDALI HOROR

Crna Hronika

Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića ‘’Kockica’’ u Rumi, a jedna od njih je hitno prevezena u Institut za zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu gde su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok je druga devojčica zbrinuta u Domu zdravlja Ruma zbog lakše povrede usne i puštena je kući.

 

- Devojčica je na sreću u stabilnom stanju i nije životno ugrožena a konstatovane su joj teške telesne povrede glave u vidu preloma kostiju lica. Ona je u svesnom stanju i nalazi se pod stalnim nadzorom lekara u intenzivnoj nezi Odeljenja dečije hirurgije – objasnila je  portparolka Instituta dr Andrea Đuretić.

 

Kako saznajemo, incident se desio oko 11 sati u samom dvorištu vrtića ''Kockica'' gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje ''Poletarac'' u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane.

 

Ovu informaciju potvrdili su nam u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici gde kažu da su inspektori izvršili uviđaj na licu mesta, te da je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u toku detaljna istraga povodom ovog incidenta.

 

Nezvanično saznajemo da se nesreća dogodila naočigled tridesetak mališana koji su se u to vreme igrali u dvorištu vrtića.

 

(Kurir.rs/Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...