HOROR KOD KRUŠEVCA: Odvezao ženu na posao, pa SILOVAO NJENU KOLEGINICU! Pokušavao da siluje i na autobuskoj stanici, treću žrtvu držao vezanu u šumi 2 dana!
Foto: Facebook

UHAPŠEN MANIJAK POVRATNIK IZ ĆIĆEVCA

HOROR KOD KRUŠEVCA: Odvezao ženu na posao, pa SILOVAO NJENU KOLEGINICU! Pokušavao da siluje i na autobuskoj stanici, treću žrtvu držao vezanu u šumi 2 dana!

Crna Hronika -

Dejan Tomašević (47), koji je u svom selu poznat po seksualnim napadima na žene i koji je ranije hapšen zbog pokušaja silovanja, brutalno se iživljavao nad Lj. Ž.

Dejan Tomašević (47) iz sela Pojate kod Ćićevca, koji je odranije poznat policiji, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao i silovao Lj. Ž. (37), koleginicu svoje supruge, kada ju je u sredu ujutru povezao s posla.

Kako saznajemo, Dejan je u sredu oko 7.30 sati kolima odvezao svoju ženu na posao u jednu firmu u Pojatama.

Napao je u šumi

- Kada je ostavio ženu, sreo je njenu koleginicu Lj. Ž., koja je završila noćnu smenu i krenula kući. Dejan joj je ponudio prevoz do autobuske stanice da ne bi pešačila, a Lj. Ž. je pristala da pođe s njim jer ga poznaje odranije i više puta ju je vozio kući, ali uvek u društvu svoje supruge - kaže naš izvor i dodaje da se Tomašević nije zaustavio na stanici, već je produžio do obližnje šume.

osumnjičen
osumnjičenfoto: Fejsbuk

Kako kaže, tada je počeo brutalno da se iživljava nad nesrećnom ženom, a njene pozive u pomoć nije imao ko da čuje.

- Parkirao se u šumi i iz auta izvadio žicu kojom je vezao Lj. Ž. ruke iza leđa, tako da ona nije mogla da se brani. Potom je počeo da je tuče. Udarao ju je pesnicama u lice, a kada je žena klonula, on ju je skinuo i silovao - prepričava sagovornik užas koji je preživela Lj. Ž.

Naš sagovornik kaže da je silovatelj tokom seksualnog napastvovanja pretio žrtvi da ne sme nikome da kaže šta se desilo i da ni slučajno ne zove policiju. Međutim, Lj. Ž. je odmah nakon silovanja otišla u policijsku stanicu i prijavila monstruma.

Hteli da ga linčuju

Meštani Pojata kažu da su godinama živeli u strahu od Dejana, koji je i ranije hapšen i osuđivan.

- Dejan je izašao iz zatvora pre tri godine, a robijao je 25 meseci zbog šumske krađe - kaže jedan meštanin i dodaje da je uhapšeni oženjen i da ima sina i ćerku.

- On je poznat kao napasnik i ovo mu nije prvi put da nasrće na žene. Jednom su ga meštani jurili da ga linčuju jer je na seoskoj proslavi napao meštanku - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, Tomašević je pre 20 godina bio hapšen zbog dva pokušaja silovanja.

- Pokušao je najpre da siluje devojku iz našeg mesta dok je na autobuskom stajalištu čekala autobus za Kruševac. Situacija je bila veoma slična ovoj. Posle toga oteo je devojku iz sela Sikirica, vezao je za drvo u šumi iznad motela u Pojatama. Navodno, držao ju je tamo dan ili dva, pa je sišao na benzinsku pumpu i odatle zvao njene roditelje da traži otkup. Oni su obavestili policiju, pa je tada hapšen. Posle toga se smirio, ali smo uvek zazirali od njega - prepričava meštanin.

Žrtva preplašena Ona je divna osoba

Rođaci silovane žene kažu da su šokirani i preplašeni zbog napada. - Lj. Ž. je divna devojka koja živi sa ocem i teško bolesnom majkom. Ima sestru koja je udata u drugom selu i ima decu, dok se ona nije udavala. Ne možemo da verujemo kakva ju je muka snašla, i to dok se vraćala sa posla. Ona je u potpunom šoku. Van sebe je - rekli su rođaci.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Fejsbuk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track