JOŠ SE NE ZNA KO JE SKOČIO U TISU, ALI NAĐEN JE NOVI TRAG: Pored reke je bio parkiran auto sa niškim tablama...
Foto: S.U.

MISTERIJA

JOŠ SE NE ZNA KO JE SKOČIO U TISU, ALI NAĐEN JE NOVI TRAG: Pored reke je bio parkiran auto sa niškim tablama...

Crna Hronika -

Telo muškarca koji je u petak u ranim jutarnjim časovima skočio sa mosta u Tisu još uvek nije pronađeno. To je Kuriru potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom mestu:

"Još tada smo izrazili sumnju da se radi o osobi iz Sente i okoline, a sada je izvesno da smo bili u pravu. Policija je u blizini mosta pronašla automobil sa niškim registarskim tablicama. Moguće je, dakle, da je muškarac koji je skočio s mosta u reku iz Niša ili okoline", rečeno nam je u senćanskom tužilaštvu.

Ostaje da policiji utvrdi na koga je registrovan automobil i da li je ta osoba skočila u Tisu. Da se neko pre nekoliko dana sa visine od petnaestak metara bacio u hladnu reku, policiji su prijavili pecaroši. Dok su raspakivali opremu, videli su da se neko bacio s mosta.

Nandor Baranji, predsednik Spasilačkog tima „Tisa“ iz Sente, kaže da i dalje tragaju za telom:

"U petak smo pretražili banatsku i bačku obalu reke kod mosta. Tokom vikenda, ali i danas, bili smo na vodi i pretraživali obale", rekao nam je Baranji i dodao da svake godine, sa ovog mosta, skoči bar jedna osoba.

Baranji je mesecima tragao za sugrađankom Barbarom Vitez kojoj se svaki trag izgubio 25. novembra 2016. godine. Barbara je tada otišla na rođendansku žurku s koje se nikad nije vratila.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track