HAOS U PODZEMLJU JOHANEZBURGA, PETI SRBIN IZREŠETAN! Sačekuša za Zemunca Ćenticu! Rade ima mnogo neprijatelja, ali šta je pravi razlog KRIMI RATA?
Foto: Printscreen Instagram

Napad

HAOS U PODZEMLJU JOHANEZBURGA, PETI SRBIN IZREŠETAN! Sačekuša za Zemunca Ćenticu! Rade ima mnogo neprijatelja, ali šta je pravi razlog KRIMI RATA?

Crna Hronika -

Rade Dragojević je navodno ušao u sukob s bugarskom mafijom posle nestanka 20 kilograma kokaina, ali se zbog preke naravi zamerio i mnogim Srbima u podzemlju Johanezburga.

Beograđanin Rade Dragojević, zvani Ćentica, koji je upucan u ponedeljak u Johanezburgu, nije ubijen, kako su glasile prvobitne informacije, već je preživeo napad i nalazi se u bolnici.

Kako saznajemo, Dragojević je u poslednjih godinu dana stekao mnogo neprijatelja u Južnoafričkoj Republici.

- Motiv pucnjave se još uvek utvrđuje, ali je za sada izvesno da je Dragojević od velikih igrača napravio neprijatelje. Oni koji ga poznaju kažu da je preke naravi i da je često nosio pištolj za pojasom - otkriva sagovornik Kurira.

Pod nadzorom

Pucnjava u kojoj je ovaj Zemunac povređen dogodila se oko 10 sati na jednoj benzinskoj pumpi u naselju Rivonija u Johanezburgu.

- Prva informacija je bila da je pogođen samo u ruku i da je njegovo stanje stabilno, ali se onda pojavila i vest da je preminuo. Na svu sreću, on se nalazi u bolnici pod policijskim nadzorom, a zvaničnici ne žele da se njegovo ime iznosi u javnost. Potvrđeno je samo da je reč o četrdesetdevetogodišnjem Srbinu - navodi on.

Uviđaj... Izrešetan Dragojevićev auto
Uviđaj... Izrešetan Dragojevićev auto foto: Printscreen Facebook

Sagovornik Kurira podseća da je Dragojević peti Srbin izrešetan u obračunu klanova u Johanezburgu i da je rat u podzemlju počeo pre nekoliko godina, ali da su se od ubistva Milana Đuričića Mikija u aprilu ove godine i Srbi međusobno podelili u različite klanove.

Pravci istrage

Ispituje se da li su bili u sukobu... Đorđe Mihaljević
Ispituje se da li su bili u sukobu... Đorđe Mihaljevićfoto: Facebook

- Jedan od pravaca istrage je nestanak 20 kilograma kokaina koji je ukraden od bugarske mafije i za to se direktno vezivalo ime Radeta Dragojevića. Međutim, postoji i drugi pravac - to što je on ušao u otvoren sukob s Darkom Kulićem, koji je ubijen u julu, ali i sa srpskim trgovcem dijamantima Đorđem Mihaljevićem, koji je likvidiran u septembru ove godine - objašnjava on.

Vladimir Vermezović demantuje

DRAGOJEVIĆ NIJE MOJ ZET

foto: Zorana Jevtić

Fudbalski trener Vladimir Vermezović reagovao je povodom teksta koji je juče izašao u Kuriru pod naslovom „Vermezovićev zet izrešetan zbog 20 kilograma kokaina“.

- Sve što je navdeno u tekstu je notorna laž vezana za nemio događaj u Južnoj Africi, u kojem je moje i ime moje supruge iskorišćeno u cilju širenja neistina, čime su nam povređeni čast i ugled. Nije tačno da je Rade Dragojević moj zet, niti da je oženjen mojom sestrom Sanjom. To nema nikakve veze sa istinom. Niti je Rade Dragojević moj zet, niti je njegova suprug Sanja Dragojević, moja sestra - izjavio je Vermezović.

Kurir.rs/Danijela Jovanović/Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track