Najnovije vesti

STRAVIČNO! UBILI KOMŠIJU ZBOG NAOČARA OD 300 EVRA: Dvojica ga tukla u krevetu do smrti, treći im osvetljavao telefonom da vide gde udaraju
Foto: Sladjana Stojanović

stravično

STRAVIČNO! UBILI KOMŠIJU ZBOG NAOČARA OD 300 EVRA: Dvojica ga tukla u krevetu do smrti, treći im osvetljavao telefonom da vide gde udaraju

Crna Hronika

Dejan Stanojević i njegov sinovac Danijel Stanojević motkama nasmrt pretukli Sašu Stokića, dok im je Dejan S. mobilnim telefonom osvetljavao prostoriju kako bi videli gde ga udaraju

Danijel Stanojević (33), njegov stric Dejan Stanojević (47) i njihov prijatelj Dejan S. (20) uhapšeni su juče zbog sumnje da su pre deset dana motkama i drvenim kocem nasmrt pretukli Sašu Stokića (49) u njegovoj kući u selu Mišljenovac kod Kučeva.

Kako saznajemo, zločin se dogodio 10. oktobra u večernjim satima, a trojica muškaraca su napala žrtvu dok je spavao u krevetu.

Udarali ga u glavu

- Stanojevići su u društvu Dejana S. došli u kuću Saše Stokića, koji je spavao u pomoćnoj prostoriji. Oni su dograbili motku i kolac i brutalno ga izudarali po glavi, dok je Dejan S. osvetljavao prostor mobilnim telefonom, pošto u objektu nije bilo struje - kaže naš izvor i dodaje da su telo ostavili na krevetu i otišli.

kuća u kojoj je ubijen
kuća u kojoj je ubijenfoto: TPK news

Stokićev leš pronađen je pet dana kasnije, a lekari Hitne pomoći najpre nisu primetili povrede na telu koje je već počelo da se raspada.

- Međutim, na obdukciji je utvrđeno da je Stokić imao brojne prelome lobanje i da je ubijen - dodaje sagovornik Kurira.

Policija je u blizini kuće ubijenog pronašla motku kojom su osumnjičeni izudarali žrtvu.

Brankica Stanojević, majka i baka uhapšenih Dejana i Danijela, kaže za Kurir da je policija uletela u njihovu kuću dok je spremala ručak za porodicu.

- Policajci su stajali ispred kapije naoružani puškama. Nekoliko trenutaka kasnije uleteli su u kuću i pitali me gde je moj sin. Odgovorila sam da je u sobi i oni su uleteli, stavili mu lisice na ruke i odveli ga. Nisam mogla da verujem šta me je snašlo, pa sam ih pitala o čemu se radi. Jedan od policajaca mi je rekao da ću saznati kad za to bude pravo vreme - priča potresena žena.

Ranije se sukobili

Ona dodaje da su se Dejan i Danijel često sukobljavali sa Stokićem.

- Saša je pre dve godine Dejana pretukao i polomio mu naočare od 300 evra, pa ga je moj sin prijavio policiji. Saša ga je kasnije stalno vređao kod prodavnice ispred koje je pio. Saša je bio mnogo problematičan. Pre nekoliko godina je navodno pokušao da siluje svoju ćerku, nakon čega je ona poslata u Centar za socijalni rad. Često je tukao i ženu, pa ga je ona napustila - kaže Brankica za Kurir.

Ubijeni Saša Stokić sahranjen je juče u rodnom selu Mišljenovac.

Majka uhapšenog Dejan ima psihičke probleme

Brankica Stanojević rekla je za Kurir da je njen sin Dejan psihički nestabilan. - On čuva ovce i radi na njivi. Morao je da ide u specijalnu školu na Umki, jer drugu nije mogao da završi zbog mentalnih problema. Unuk Danijel obično radi građevinske poslove - rekla je Brankica. Inače, uhapšeni Stanojevići odranije su poznati policiji po nasilničkom ponašanju.  

(Kurir.rs/ D. Stamenković - J.Ivić/ Foto:Ilustracija Slađana Stojanović/ TPKnews )

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...