NIŠKA POLICIJA U AKCIJI, POHAPŠENI LOPOVI: Obijali radnje, pa ukrali robu, cigarete i novac u vrednosti od 122.000 dinara
Foto: Zorana Jevtić

Osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati

NIŠKA POLICIJA U AKCIJI, POHAPŠENI LOPOVI: Obijali radnje, pa ukrali robu, cigarete i novac u vrednosti od 122.000 dinara

Crna Hronika -

NIŠ - Niška policija je u saradnji sa kolegama iz Prokuplja uhapsila dvojicu lopova koji su obijali prodavnice i pritom izneli robu i novac u vrednosti od 122.000 dinara.

Uhapšeni su D.K.(47) i B.K.(42), obojica iz Prokuplja, a terete se za ukupno četiri teške krađe. D.K za tri, a B.K. za jednu.

"Sumnja se da su B. K. i D. K. sredinom septembra, obili trgovinski objekat u okolini Niša, ali su pobegli sa lica mesta, ne odnevši ništa, kada ih je vlasnik uočio. Takođe, D. K. se tereti da je u junu, u okolini Niša i Aleksinca obio dve trgovinske radnje iz kojih je ukrao raznu prehrambenu robu, cigarete i novac, čime je oštetio vlasnike radnji za oko 122.000 dinara", saopštila je policija.

Policija je osumnjičenima, po nalogu tužioca, odredila zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(Kurir.rs/M.S./Foto: Ilustracija/Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track