MRTVU GLUMICU SILOVAO VOĐA NAVIJAČA: Tukao je, terao da pije alkohol i sedative, a onda SEKAO nožem!
Foto: Privatna Arhiva

Tragična sudbina Ivane Mlađović

MRTVU GLUMICU SILOVAO VOĐA NAVIJAČA: Tukao je, terao da pije alkohol i sedative, a onda SEKAO nožem!

Crna Hronika -

Ivana Mlađović (30), Plejbojeva zečica i glumica u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, koja je u subotu pronađena mrtva u stanu u Kragujevcu, pre nekoliko godina bila je žrtva silovanja, a njen napadač Stevan Jevtić, vođa navijača iz Kragujevca, zbog toga je osuđen na dve godine zatvora, saznaje Kurir.

Ivana je optužila Jevtića da ju je terao da pije alkohol i „bromazepam“
Ivana je optužila Jevtića da ju je terao da pije alkohol i „bromazepam“foto: Printscreen Facebook

Prema rečima našeg izvora, Mlađovićeva je pre nekoliko godina prijavila Jevtića policiji za zlostavljanje, navodeći da ju je on silovao, tukao i mučio.

Naneo joj teške povrede

- Jevtić, koji je bio odranije poznat policiji, tada je uhapšen i osuđen na dve godine zatvora, koje je već odležao. Istraga je pokazala da je on Ivanu silovao i mučio u stanu u kom je ona živela. Kako je pisalo u optužnici, Jevtić je terao Ivanu i da pije alkohol i „bromazepam“ - priča naš izvor iz istrage i nastavlja:

- On je zečicu napao i na njenom radnom mestu, tukao ju je pesnicama, ali joj je, prema navodima optužnice, naneo i teške povrede oštrim predmetom. Njemu se, osim silovanja, na teret stavljalo i nanošenje teških i lakih povreda, kao i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija - navodi sagovornik Kurira i dodaje da je Jevtić bio uhapšen u filmskoj akciji.

- Jevtića je policija uhvatila u blizini Mladenovca. Prilikom hapšenja on je iz automobila bacio pištolj s metkom u cevi i pet metaka koje je imao u okviru - dodao je sagovornik.

Nakon što je ovaj vođa navijača osuđen zbog iživljavanja nad lepom Ivanom, njenim mukama nije došao kraj. Ivana, koja je poznata i po tome što se pojavila u jednoj epizodi serije Radoša Bajića, počela je da dobija ozbiljne pretnje.

Epizodna uloga... Ivana Mlađović u seriji „Selo gori, a baba se češlja“
Epizodna uloga... Ivana Mlađović u seriji „Selo gori, a baba se češlja“foto: Printscreen

- Stizale su joj poruke u kojima je od nje zahtevano da povuče izjavu koju je dala pred sudom, kao i prijavu policiji. Navodno, posle toga joj je dodeljeno policijsko obezbeđenje, koje je bilo uz nju neko vreme - kaže izvor.

Ubodi od igle

Podsetimo, Mlađovićevu, koja je rodom iz Kosovske Mitrovice, i njenog verenika Miloša Kovačevića u subotu je pronašao prijatelj A. N., kod koga su oni te noći prespavali. Kako je za Kurir ispričao otac A. N., njih troje su se upoznali u ustanovi za lečenje od narkomanije. Međutim, on je naveo da ih njegov sin ne bi pustio u kuću da je znao da će se drogirati, jer je uspeo da se izleči od droge.

foto: Kurir

- Hitna pomoć i policija zatekli su Ivanu na krevetu, bez svesti, okrenutu na bok sa poluispruženim rukama i nogama. Iz usta joj je išla sukrvica, a na desnoj ruci je imala više uboda od igle, koji su bili stari od jednog do nekoliko dana. U momentu kad je prijatelj pozvao policiju i lekare, ona je bila mrtva između tri i sedam sati. Na telu nije bilo povreda nastalih nasilnim putem, ali će obdukcija pokazati tačan uzrok smrti - naveo je naš izvor iz istrage.

Miloš u bolnici

DEČKO U TEŠKOM STANJU

foto: Printscreen Facebook

Miloš Kovačević, Ivanin verenik, koji je pronađen pored nje u besvesnom stanju, i dalje se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

- On je u veoma teškom stanju i lekari se bore za njegov život. Pod stalnim je nadzorom lekara specijalista Urgentnog centra. Navodno, u njegovoj krvi pronađena je veoma velika doza THC - psihoaktivne supstance koja se nalazi u marihuani - dodao je sagovornik.

Hvalili se na Fejsu prošle godine

IVANA BILA TRUDNA?!

foto: Printscreen Facebook

Miloš Kovačević, verenik Ivane Mlađović, pre godinu dana je na Fejsbuku okačio Ivaninu fotografiju na kojoj se vidi da ona ima trudnički stomak. Međutim, na fotografijama koje su nastale posle ove Ivana nema stomak, pa se sumnja da je ona možda izgubila bebu.

- Nije isključeno ni da Ivana uopšte nije ni bila u drugom stanju, već da su se ona i Miloš našalili sa svojim prijateljima na društvenim mrežama - kaže naš sagovornik.

OZBILJNO… Nakon ubistva MMA borca

MLAĐOVIĆEVA I KOVAČEVIĆ DOBIJALI PRETNJE

Ubijen... Radoš Joksimović
Ubijen... Radoš Joksimovićfoto: Printscreen Facebook

Sredinom septembra u Kragujevcu je ubijen MMA borac Radoš Joksimović. Posle njegove smrti Ivana Mlađović i Miloš Kovačević podelili su na svojim Fejsbuk profilima preteću poruku koju je Kovačević navodno dobio.

- Radoš je ubijen pre par sati, Kovač neka sačeka svoje vreme - pisalo je u poruci, očigledno namenjenoj Kovačeviću, čiji je nadimak Kovač.

Pretnja... Jezivu poruku objavili na Fejsbuku
Pretnja... Jezivu poruku objavili na Fejsbukufoto: Printscreen Facebook

Mlađovićeva je podelila tu objavu, ali i dodala svoj komentar: „Ova poruka mi je stigla par sati posle Radoševog ubistva. Pogledajte kako nezdravi ljudi iskazuju svoju mržnju u ovako malom gradu. Strašno.“

Ni njen verenik, kome je pretnja upućena, nije ostao dužan osobi koja je poruku poslala.

- Moje saučešće porodici ovog momka koji je sinoć poginuo! Počivaj u miru, brate. A ovi jadnici koji šalju ovakve poruke meni bliskim osobama obične su sisice, čim na ovaj način i sa tuđeg profila pokušavaju da prete ili šta već. Ne plašim se da umrem, dođi, cavo, slobodno - prokomentarisao je tada Kovačević na društvenoj mreži.

foto: Kurir

U ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE JOŠ:

AUFIDERZEN! Odlazak Merkelove dobra vest za Srbiju!

TRANSFORMACIJA KBS U VOJSKU KOSOVA: Hrvati obučavaju Albance za atak na sever Kosova!

INTERVJU! BORKO STEFANOVIĆ, LIDER LS: Ili izbori, ili radikalnije mere

FOLK DIVA NA SAHRANI BORISLAVA PELEVIĆA: Ceca se oprostila od Kuma

SENZACIONALNO! POTVRDA IZ HJUSTONSKOG DNK INSTITUTA: Srbi su najstariji narod u Evropi

SLOBODAN JAKOVLJEVIĆ IZ VUKOVARA, ZA KURIR: Ubice svog oca viđam svakog dana

ZASTRAŠUJUI BIZNIS: Prodaju lutalice za seks i mučenja u Evropi!

STRAVIČAN PORODIČAN ZLOČIN KOD ZAJEČARA: Majku izmasakrirao nožem, pa sebi prerezao grkljan

RANJENI MLADIĆ IZ FUTOGA 2001. PREŽIVEO MASAKR: Otac mu ubio majku, brata i dedu, njemu držao nož pod grlom

U INDONEZIJI SE SRUŠIO AVION KOMPANIJE LAJON ER: Poginulo 189 ljudi, među žrtvama dete i dve bebe

EKSTREMNI DESNIČAR POBEDIO: "Tramp iz džungle" predsednik Brazila

VANJA MIJATOVIĆ STALNO MISLI NA KOLEGU: Darko će se teško oporaviti, prošla sam kroz taj pakao!

KIJA KOCKAR OPERISANA: Kristina juče završila u bolnici

ACO PEJOVIĆ POSETIO REDAKCIJU KURIRA: Jedva čekam da zapevam u Areni!

EKSKLUZIVNO! Jelena Golubović u četvrtak ulazi u Pinkov rijaliti

INTERVJU SVETKO KOVAČ AUTOR SERIJE "TAJNE SLUŽBE SRBIJE": Jovanka nije špijunirala Tita

TRENER ANDREA TRINKIJERI O MOGUĆEM PREUZIMANJU PARTIZANA: Znam da zbog mene sve gori u Srbiji

VOLIM IGRAČE POPUT LUKE: Murinjo nahvalio srpskog fudbalera

GORAN ĐOKOVIĆ, SELEKTOR MLADE REPREZENTACIJE SRBIJE: Bićemo prvaci Evrope!

UZ KURIR IKONA SVETOG LUKE U ZLATOTISKU: Obeležavamo Svetog Luku uz poklon za čitaoce

Srpska pravoslavna crkva i svi njeni vernici sutra proslavljaju Svetog Luku. Danas, dan uoči slave, Kurir vam poklanja luksuznu ikonu Svetog Luke u zlatotisku s molitvom na poleđini.

Sveti Luka je u narodu poznat kao zaštitnik lekara i zdravstvenih ustanova, pa se veruje da bi trebalo da mu se mole bolesni za ozdravljenje.

On se smatra jednim od prvih Hristovih učenika koji je širio hrišćansko učenje i nakon smrti apostola Pavla. Važi i za osnivača hrišćanskog ikonopisa jer je lično naslikao tri ikone Bogorodice.

Običaji na ovaj veliki praznik razlikuju se od mesta do mesta.

U nekim delovima Srbije na ovaj dan se poštuje običaj opasivanja torova koncem kako vukovi ne bi davili stoku, jer se zbog izreke "Ide Luka, evo vuka" veruje da je došla prava zima i da će vukovi uskoro početi da izlaze iz šume.

Mnogi Srbi slave Svetog Luku kao krsnu slavu. Iako je u crkvenom kalendaru obeležen crnim slovom, na ovaj dan ne bi trebalo raditi nikakve teže poslove.

foto: Kurir

Kurir vam želi srećnu slavu!

Čitajte u današnjem Kuriru!

(Kurir.rs/Dragomir Ilić /Foto: Privatna Arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track