VOZILOM USMRTIO STARICU PA POBEGAO SA MESTA NESEREĆE: Policija intenzivno traga za počiniocem
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

na magistralnom putu Bujanovac- Vranje

VOZILOM USMRTIO STARICU PA POBEGAO SA MESTA NESEREĆE: Policija intenzivno traga za počiniocem

Crna Hronika -

Za nepoznatim počiniocem koji je vozilom u noći između utorka i srede naleteo na osamdesetogodišnju staricu na magistralnom putu Bujanovac- Vranje kod sela Davidovac, se intenzivno traga.

V.O. iz Vranjske Banje, je tom prilikom smrtno stradala, a njeno beživotno telo pronađeno je pored puta. Dežurni zamenik javnog tužioca izvršio je uviđaj saobraćajne nezgode zajedno sa saobraćajnom policijom.

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da na osnovu pronađenih tragova na licu mesta i položaja tela oštećene proizilazi sumnja da se oštećena kretala desnom ivicom kolovoza iz pravca sela Davidovac ka selu Pavlovac, kada je NN lice koje je upravljalo vozilom nepoznate marke i registarskih oznaka krećući se u istom smeru, bez preduzimanja radnje kočenja ostvarilo kontakt sa oštećenom sada pokojnom odbacivši je na oko 2 do 3 metra sa desne strane kolovoza.

Naložena je obdukcija leša i preduzimanje operativnih radnji na pronalaženju izvršioca krivičnog dela, navedeno je u saopštenju Osnovnog javnog tužioca u Vranju.

Prema navodima policije slučaj je prijavljen u sredu ujutru u 6 i 20 časova. Pronađena je žena kako leži pored puta između sela Davidovac i Pavlovac. Lekari hitne pomoći na licu mesta mogli su samo da konstatuju smrt.

Kurir.rs/T.S./Foto: Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track