ZAKLAO ŽENU KAD MU JE REKLA DA ĆE GA OSTAVITI: Detalji stravičnog zločina kod Uba. Posle ubistva pozvao policiju, a onda SE OBESIO!
Foto: Kurir

horor

ZAKLAO ŽENU KAD MU JE REKLA DA ĆE GA OSTAVITI: Detalji stravičnog zločina kod Uba. Posle ubistva pozvao policiju, a onda SE OBESIO!

Crna Hronika -

Vladimir Pavlović (60) nakon svađe ubio suprugu Tamaru (41) u kući i pozvao policiju. Kada je došla patrola, izvršio samoubistvo u dvorištu

Vladimir Pavlović (60) iz sela Crvena Jabuka kod Uba juče je nožem izmasakrirao suprugu Tamaru (41) u njihovoj kući, nakon čega je izašao u dvorište i obesio se o granu drveta.

Kako saznajemo, neposredno pre stravičnog zločina Tamara je saopštila Vladimiru da će ga napustiti zbog drugog čoveka, posle čega je on zgrabio nož iz kuhinje i nasrnuo na nju.

Izgubio razum

- Vladimir je u naletu ljubomore izgubio razum i nekoliko puta Tamaru izbo po grudima i vratu. Nesrećna žena je vrištala na sav glas i pokušavala da se otrgne i odbrani, ali nije uspela. Ubrzo je pala na pod i nasmrt iskrvarila - kaže izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, Vladimir je odmah nakon zločina slučaj prijavio policiji.

- Shvativši šta je uradio, uzeo je telefon, pozvao policiju i prijavio zločin. Međutim, dok je patrola došla, Vladimir je odlučio da presudi sebi. Izašao je u dvorište iza kuće i obesio se o granu drveta - dodaje naš sagovornik. Kad su policijski službenici stigli na mesto zločina, zatekli su tela supružnika. Na mestu ubistva i samoubistva obavljen je uviđaj kojim je rukovodio nadležni tužilac.

Mahao komšiji

Sused porodice Pavlović, koja se nedavno doselila u Crvenu Jabuku, kaže da je 15 minuta pre zločina video Vladimira, koji mu je mahao iz automobila.

- Zalivao sam cveće u bašti i video Vladimira kako maše iz vozila. Naravno, uzvratio sam srdačan pozdrav, ne sluteći šta će se kasnije dogoditi. Nakon izvesnog vremena posetila me je jedna komšinica i rekla: "Jesi li čuo, Vlada ubio Tamaru!" Odmahnuo sam glavom, misleći da se komšinica šali. Istrčao sam iz kuće i krenuo ka Vladimirovom domu da proverim šta se desilo. Tada sam zatekao komšiju kako visi... Ubrzo je došla policija i svima zabranila pristup - priča za Kurir meštanin Crvene Jabuke.

Susedi u šoku

Nisu se svađali

Komšije pričaju da je Vladimir bio dobar majstor, ali i dobar čovek. - Vlada je bio izvrstan vikler, majstor za namotavanje elektromotora, ali i sjajan čovek. Ne znam šta ga je nateralo da počini ovakav zločin. Svi u selu smo zgranuti i uplašeni. Vlada i Tamara su bili u bračnim zajednicama i pre nego što su se uzeli pa su, pored svoja dva sina, za sobom ostavili i decu iz prethodnih brakova. U Crvenu Jabuku su se doselili pre oko šest meseci i nisu se svađali - pričaju komšije.

(Kurir.rs/Dušan Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track