DETINJSTVO KAO IZ HOROR FILMA! Dečaka (13) iz Kladova je najpre silovao manijak (36), a kad se vratio u svoje selo jednom SMS porukom NAMAMLJEN JE U NOVI UŽAS!
Foto: Profimedia, Suzana Božinović

stravično

DETINJSTVO KAO IZ HOROR FILMA! Dečaka (13) iz Kladova je najpre silovao manijak (36), a kad se vratio u svoje selo jednom SMS porukom NAMAMLJEN JE U NOVI UŽAS!

Crna Hronika -

Policija uhapsila N. S. (19) zbog sumnje da je više puta obljubio maloletnog komšiju, koga je takođe više puta zlostavljao i drugi sused D. S. (36), koji je zbog toga uhapšen u septembru

Trinaestogodišnji dečak iz okoline Kladova koji je bio žrtva silovanja ponovo je preživeo stravično seksualno zlostavljanje. Dečaka je prvi put silovao komšija D. S. (36), koji je uhapšen krajem septembra, a prošle subote ga je obljubio i drugi komšija N. S. (19), koji je uhapšen pre dva dana.

bunker kod kog je dečak silovan
bunker kod kog je dečak silovanfoto: Suzana Božinović

Kako saznajemo, mališan je nakon što ga je napastvovao D. S. bio na lečenju u psihijatrijskoj ustanovi u Beogradu, a kada se pre izvesnog vremena vratio u svoje selo, ponovo je postao žrtva manijaka.

Bio na psihijatriji

- Po povratku iz bolnice, dečaka je danima vrebao komšija N. S. Kako nije uspevao da ostane nasamo s njim, u subotu ujutru mu je poslao poruku na telefon i tražio da dođe na obalu Dunava. Ne sluteći šta mu se sprema, dečak je otišao da se nađe s komšijom - kaže naš izvor i dodaje da je N. S. tada uvukao trinaestogodišnjaka u napušteni bunker kraj reke.

- Tamo ga je brutalno silovao i poslao ga kući, zapretivši mu da nikome ne govori šta se desilo. Istraumirano dete je sve ispričalo majci, koja ga je odvela u centar za socijalni rad, gde je mališan ponovio šta mu se dogodilo, ali je ispričao i da ga je N. S. silovao i ranijih meseci, praktično istovremeno kada i D. S., koji je ranije uhapšen. Tada je o svemu obaveštena i policija i N. S. je uhapšen - kaže izvor.

prethodno silovan u šupi
prethodno silovan u šupifoto: Suzana Božinović

Ispred porodične kuće zlostavljanog trinaestogodišnjaka juče smo zatekli njegovu majku. Uplakana žena rekla je da ne sme ništa da priča, pošto su joj radnici centra za socijalni rad i policajci zabranili da daje izjave medijima.

- Moj sin je sada dobro, ide u školu i pokušavamo normalno da živimo. Molim vas, idite sad - kratko je rekla majka dok je pored nje stajao nesrećni dečak. Vidno uplašen i ispijen, kratko je rekao: "Dobro sam sad", nakon čega je ušao u kuću.

Propušio od muke

Podsetimo, pre mesec i po ovaj mališan se poverio tetki da je u proteklih godinu dana preživeo pakao, ali tada nije spominjao da ga je osim D. S. silovao i N. S.

obala Dunava
obala Dunavafoto: Suzana Božinović

- Moja supruga je zatekla dečaka kako puši cigaretu. Pitala ga je zbog čega je propušio i on joj je ispričao da ga je komšija D. S. seksualno iskorišćavao više puta. Žena je tada u njegovom telefonu pronašla i poruke koje mu je slao manijak, a u kojima mu je govorio da je prelep, da ima nežnu kožu i svilenkastu kosu. Osim ljubavnih, slao mu je i preteće poruke - ispričao je ranije dečakov teča.

Određen mu pritvor Manijak hoće da sklopi nagodbu

Kako saznajemo, N. S. se sumnjiči da je više puta u proteklih nekoliko meseci namamljivao i silovao nesrećnog maloletnika. - On je saslušan u policiji, gde je odbio da govori o delu koje mu se stavlja na teret. Međutim, u tužilaštvu je sve priznao i ponudio da sklopi sporazum o priznanju krivice u zamenu za blažu kaznu. N. S. je određen pritvor do 30 dana - rekao je naš izvor iz istrage.

(Kurir.rs/ Suzana Božinović/ Foto: Suzana Božinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track