NAPASNIK PONOVO KOD TUŽIOCA: Dve nove žrtve manijaka iz tramvaja!
Foto: Facebook, Printscreen

DOPUNA

NAPASNIK PONOVO KOD TUŽIOCA: Dve nove žrtve manijaka iz tramvaja!

Crna Hronika -

Napasnik Mihailo Isailović (37), koji je pre dve nedelje uhapšen zbog seksualnog uznemiravanja maloletne devojčice u tramvaju, uskoro će biti ponovo saslušan, jer su ga za slično delo prijavile još dve devojke, među kojima je još jedna maloletnica.

Kako nezvanično saznajemo, devojke su Isailovića prijavile u policijskoj stanici Stari grad, odakle su prijave prosleđene Prvom osnovnom tužilaštvu.

- Nove prijave se takođe odnose na polno uznemiravanje. One će biti saslušane nakon Isailovićevog davanja iskaza kod tužioca, koje bi trebalo da bude u toku sledeće nedelje - rekao je dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, Isailović je uhapšen pošto se u javnosti pojavio snimak njegovog bednog napastvovanja nemoćne devojčice u tramvaju. Devojčica je saslušana nedavno i nakon tog saslušanja njoj je dodeljen status posebno osetljivog svedoka u postupku koji se vodi protiv osumnjičenog Isailovića.

Devojčica je na saslušanju do detalja ispričala šta se tog dana desilo. - Devojčicu je počeo da maltretira pre nego što su ušli u tramvaj, još dok su bili na stanici. Prišao joj je i počeo da joj dobacuje. Devojčica je pokušala da ga ignoriše i da mu ne daje povoda da nastavi da je maltretira, ali to manijaku nije bilo dovoljno. Ušao je za njom i nastavio sa iživljavanjem u tramvaju, što je javnosti i mogla da vidi - rekao je izvor Kurira nakon saslušanja.

Mihailo Isailović se, kako nezvanično saznajemo, branio ćutanjem.

(Kurir.rs/J. R./foto: Printcskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track