Najnovije vesti

ZAVRŠENA OBDUKCIJA TELA CRNOG GRUJE: Otkriven uzrok smrti Grujovića i misterioznog pada sa terase u Đušinoj
Foto: Vladimir Šporčić, Nemanja Pančić

ZAVRŠENA OBDUKCIJA TELA CRNOG GRUJE: Otkriven uzrok smrti Grujovića i misterioznog pada sa terase u Đušinoj

Crna Hronika

BEOGRAD - Obdukcija je potvrdila da je Nenad Grujović, zvani Crni Gruja, osuđenik i navodno blizak saradnik Kekine grupe, u noći između utorka i srede izvršio samoubistvo.

 

Grujović je preminuo preksinoć nakon najpre misterioznog pada sa terase u Đušinoj ulici na Paliluli, gde je živeo sa suprugom. U trenutku kada je Grujović skočio sa prozora u stanu je bila i njegova supruga. Ona je pozvala Hitnu pomoć i Grujović je odvezen u Urgentni centar, saznaje Blic.

foto: Nemanja Pančić, Vladimir Šporčić

Međutim, oko ponoći je izdahnuo. Prema prvim i nepotvrđenim informacjama, odmah se sumnjalo na samoubistvo, ali policija je ispitivala i to da li je Grujović bio u trenutku skoka pod dejstvom narkotika ili alkohola. Takođe, nije se isključivalo da je Grujović pao nesrećnim slučajem.

Jutro nakon kobnog pada u kući Grujovića bili su njegova supruga i otac. Grujovićev otac otvorio je novinarima vrata stana, međutim, rekao je da ne želi da daje nikakve izjave za medije povodom smrti svoga sina.

- Nemam ništa da kažem - rekao je kratko i zatvorio vrata.

 

Komšije i radnici lokala u Đušinoj ulici rekli su da su za događaj čuli na vestima, ali da nisu poznavali Grujovića. Međutim, njegovi prijatelji i poznanici za pojedine medije ispričali su da im je "neverovatno da se ubio", kao i da nije bilo nikakvih znakova koji upućuju da je tako nešto moguće. Ipak, obdukcija je to potvrdila.

Osuđen je za pljačku pošte u Novom Beogradu, a početkom prošle godine uhapšen je na Banjici, u blindiranom "audiju A8", sa pištoljem za koji nije imao dozvolu i sa pancirom.

 

(Kurir.rs/Blic/M. Z. B./Foto: Vladimir Šporčić/Nemanja Pančić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...