Najnovije vesti

HADŽI STRUJA, HEMIJA, POP, ĆORAVI, CRNI... Ko se sve čituljom oprostio od Kekinog čoveka Crnog Gruje! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

sKOČIO S BALKONA

HADŽI STRUJA, HEMIJA, POP, ĆORAVI, CRNI... Ko se sve čituljom oprostio od Kekinog čoveka Crnog Gruje! (FOTO)

Crna Hronika

U centru Beograda juče je poginuo Nenad Grujović, poznat pod nadimkom “Crni Gruja”, osuđivani kriminalac koji se povezuje s kriminalnom grupom Dejana Stojanovića Keke.

 

Nenad je skočio s balkona stana u kojem živi s dvoje male dece i suprugom.

Crni Gruja poznato je član beogradskog krimi-miljea s obzirom da je bio osuđen na 10 godina robije zbog pljačke pošte u proleće 2006. godine.

 

Bio je optužen i za ubistvo radnika obezbeđenja pošte Veska Babovića, ali je potom za to oslobođen jer nije utvrđeno ko je tačno pucao u pokojnog Babovića. Ta pljačka pošte desila se u ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu.

 

Da je Crni Gruja imao mnogo prijatelja pokazuju i stranice štampanih medija. Naime, gotovo čitava duplerica jednog beogradskog lista je u umrlicama članu bivše Kekine grupe.

 

foto: Esspreso

Poslednje zbogom poslali su mu prijatelji pod nadimcima Mališa, Ćoravi, Crni, Pop, kao i Hadži Dragan Antić.

Od Grujovića su se oprostili i najmiliji, među kojima supruga, ćerka i sin, i roditelji.

 

Podsetimo, Grujović je povezivan s novibeogradskim kriminalnim klanom Dejana Stojanovića Keke, a javnosti poznat po tome što je pre nekoliko godina po nalogu Evropskog suda za ljudska prava od države dobio odštetu od 6.000 evra, jer je u pritvoru proveo devet i po godina, a da mu u to vreme još nije bilo pravosnažno okončano sudhenje.

 

foto: Esspreso

 

Nakon toga, osuđen je na 10 godina zatvora zbog pljačke pošte na Novom Beogradu 2006. godine u kojoj je ubijen radnik, ali je oslobođen optužbi za ubistvo.

Istom odlukom oduzeta mu je imovinska korist od izvršenja dela i naloženo mu je da po pravosnažnosti presude u budžet Srbije uplati četiri miliona dinara.

 

(Kurir.rs / Espreso)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...