Najnovije vesti

ŠIPKA ODGOVARA MARJANOVIĆU NA OPTUŽBE DA JE NEKROFIL: Zoran me napada jer se sam ukopao! Podneo sam prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti!
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Prepucavanje

ŠIPKA ODGOVARA MARJANOVIĆU NA OPTUŽBE DA JE NEKROFIL: Zoran me napada jer se sam ukopao! Podneo sam prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti!

Crna Hronika

Nakon što ga je suprug ubijene Jelene Marjanović optužio da je nekrofil, forenzičar kaže da je u pitanju smišljeni napad kako bi se diskreditovali rezultati njegove istrage zločina u Borči

Nemam nikakav komentar na te gnusne izjave. Da se branim i da tvrdim da nisam rekao i uradio sve to zašta me optužuju, ne pada mi na pamet. Ljudima je odavno jasno ko je Nenad Šipka, a ko Zoran Marjanović.

Ovim rečima prokomentarisao je za Kurir direktor novosadskog CFI Nenad Šipka tvrdnje Zorana Marjanovića, koji ga je optužio da je nekrofil, kao i da je na grobu njegove supruge izjavio da je šteta što je ubijena "jer je mogla da bude još j*bana".

foto: Marina Lopičić

Šipka je za Kurir kazao da sumnja da su ovakve Marjanovićeve izjave posledica toga što je u javnosti obelodanio detalj njihovog ranijeg telefonskog razgovora, u kome se Zoran navodno složio s njim da Jelena nije ubijena na nasipu, kako to tvrde policija i tužilaštvo tvrde.

- Očigledno da je u njegovom taboru ta izjava shvaćena kao katastrofalan potez koji ga je ukopao. Nikada nisam rekao da je on ubica, već samo da se njegove izjave o trenutku Jeleninog nestanka ne podudaraju s dokazima baznih stanica. U tim okolnostima bilo je najlakše ispljuvati mene, i to uz pomoć Jelenine prijateljice Tatjane, koja je najpre radila sa mnom na rekonstrukciji zločina, a potom usred noći odlazila u Marjanovićevu kuću i zvala me odande telefonom pijana - kazao je Šipka.

On napominje da ima snimke telefonskih razgovara s Tatjanom, kao i da će biti prinuđen da ih pusti da bi javnost shvatila o kome je reč.

- Želeo bih da izađem iz tog blata, ja sam forenzičar koji se bavi istragama. Degutantno je da on, koji je osumnjičen, priča o mojim aspiracijama ka njegovoj ženi koju nisam ni poznavao. Ja se u svom radu ne borim za Jelenu, već za slučaj, od koga ne odustajem - kaže Šipka.

(Kurir.rs/I. M./Foto:Privatna arhiva, Marina Lopičić) 

Forenzičar odlučio

Podneo prijavu zbog ugroženosti

Forenzičar kaže da se zbog Marjanovićevih i Tatjaninih izjava oseća nebezbedno, zbog čega je policiji podneo prijavu za ugrožavanje sigurnosti.

- U konsultaciji s advokatom, odlučiću koji će mi biti dalje koraci - rekao je Šipka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...