ŠIPKA ODGOVARA MARJANOVIĆU NA OPTUŽBE DA JE NEKROFIL: Zoran me napada jer se sam ukopao! Podneo sam prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti!
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Prepucavanje

ŠIPKA ODGOVARA MARJANOVIĆU NA OPTUŽBE DA JE NEKROFIL: Zoran me napada jer se sam ukopao! Podneo sam prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti!

Crna Hronika -

Nakon što ga je suprug ubijene Jelene Marjanović optužio da je nekrofil, forenzičar kaže da je u pitanju smišljeni napad kako bi se diskreditovali rezultati njegove istrage zločina u Borči

Nemam nikakav komentar na te gnusne izjave. Da se branim i da tvrdim da nisam rekao i uradio sve to zašta me optužuju, ne pada mi na pamet. Ljudima je odavno jasno ko je Nenad Šipka, a ko Zoran Marjanović.

Ovim rečima prokomentarisao je za Kurir direktor novosadskog CFI Nenad Šipka tvrdnje Zorana Marjanovića, koji ga je optužio da je nekrofil, kao i da je na grobu njegove supruge izjavio da je šteta što je ubijena "jer je mogla da bude još j*bana".

foto: Marina Lopičić

Šipka je za Kurir kazao da sumnja da su ovakve Marjanovićeve izjave posledica toga što je u javnosti obelodanio detalj njihovog ranijeg telefonskog razgovora, u kome se Zoran navodno složio s njim da Jelena nije ubijena na nasipu, kako to tvrde policija i tužilaštvo tvrde.

- Očigledno da je u njegovom taboru ta izjava shvaćena kao katastrofalan potez koji ga je ukopao. Nikada nisam rekao da je on ubica, već samo da se njegove izjave o trenutku Jeleninog nestanka ne podudaraju s dokazima baznih stanica. U tim okolnostima bilo je najlakše ispljuvati mene, i to uz pomoć Jelenine prijateljice Tatjane, koja je najpre radila sa mnom na rekonstrukciji zločina, a potom usred noći odlazila u Marjanovićevu kuću i zvala me odande telefonom pijana - kazao je Šipka.

On napominje da ima snimke telefonskih razgovara s Tatjanom, kao i da će biti prinuđen da ih pusti da bi javnost shvatila o kome je reč.

- Želeo bih da izađem iz tog blata, ja sam forenzičar koji se bavi istragama. Degutantno je da on, koji je osumnjičen, priča o mojim aspiracijama ka njegovoj ženi koju nisam ni poznavao. Ja se u svom radu ne borim za Jelenu, već za slučaj, od koga ne odustajem - kaže Šipka.

(Kurir.rs/I. M./Foto:Privatna arhiva, Marina Lopičić)

Forenzičar odlučio

Podneo prijavu zbog ugroženosti

Forenzičar kaže da se zbog Marjanovićevih i Tatjaninih izjava oseća nebezbedno, zbog čega je policiji podneo prijavu za ugrožavanje sigurnosti.

- U konsultaciji s advokatom, odlučiću koji će mi biti dalje koraci - rekao je Šipka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track