NEZAPAMĆENO: Ukrao (21) pozorište u Vrbasu?!
Foto: Stefan Jokić

pune ruke posla za vojvođansku policiju

NEZAPAMĆENO: Ukrao (21) pozorište u Vrbasu?!

Crna Hronika -

NOVI SAD - U Vrbasu policija je rasvetlila krivično delo teška krađa, počinjeno u opštinskom Kulturnom centru.

Sat vremena pošto je prijavljena provala i krađa delova metalne konstrukcije pozorišne scene, policija je identifikovala osumnjičenog S. M. (21). On je pronađen sa ukradenim predmetima i zadržan do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana.

M. V. (24), uhapšen je od strane novosadske poliicje zbog sumnje da je počinio dva krivična dela teška krađa.

On se tereti da je, na gradilištu jedne firme, provalio u magacin i ukrao alat, a nešto kasnije obio jednu pomoćnu prostoriju i ukrao iz nje 105 majica. Policija ga je pronašla istog dana, a ukradene stvari vratila vlasnicima.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, doveden na saslušanje javnom tužiocu, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, do 30 dana.

Bačkopalanačka policija uhapsila je V. M. (34), zbog sumnje da je učinio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je, preskočivši dvorišni zid, kroz prozor ušao u kuću jedne sugrađanke i ukrao joj veću sumu novca, zlatni i srebrni nakit. Istog dana, policija je identifikovala i pronašla V. M. kome je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca. Ukradene stvari vraćene su vlasnici, a osumnjičenom je sudija za prethodni postupak odredio pritvor, do 30 dana.

(Kurir.rs/S.S/Foto: Stefan Jokić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja