KOLIMA ULETELA U PEKARU: Karambol u Kragujevcu, zabila se u šalter za prodaju palačinki! Povredila radnicu i sebe (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

nesreća u naselju Bubanj

KOLIMA ULETELA U PEKARU: Karambol u Kragujevcu, zabila se u šalter za prodaju palačinki! Povredila radnicu i sebe (FOTO)

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu je jutros devojka automobilom udarila u pekaru i tom prilikom su ona i radnica pekare zadobile povrede.

Hitna pomoć je njih dve prevezla u Urgentni centar i za sada nije poznat stepen povreda, preneo je InfoKG.

Naime, radnica pekare "Jevtić" u kragujevačkom naselju Bubanj i žena koja je vozila automobil povređene su jutros kada je automobil udario u bočni zid tog ugostiteljskog objekta.

Kako su preneli kragujevački portali, do nesreće je došlo kada je automobil, krećući se velikom brzinom, udario u deo pekare u kome se na nalazi šalter za prodaju palačinki.

Radnica koja se tu nalazila teško je povređena i prebačena je u Klinički centar Kragujevac. Prema nezvaničnim informacijama, za volanom je bila maloletna devojka bez vozačke dozvole.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć zbrinula je povredjene i prevezla ih u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac. Saobraćajna policija je obavila uviđaj.

(Kurir.rs/Tanjug/Beta/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track