PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA SUPRUZI: Ćerki ostavio na kućnom pragu poklon za rođendan, pa završio iza rešetaka!
Foto: Profimedia

Organi reda brzo stigli

PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA SUPRUZI: Ćerki ostavio na kućnom pragu poklon za rođendan, pa završio iza rešetaka!

Crna Hronika -

S. K. (37) iz jednog sela u okolini Bora završio je u pritvoru od mesec dana samo zato što je hteo da iznenadi svoju ćerku za rođendan! Naime, S. K. je imao zabranu prilaska supruzi, a ona ga je prijavila policiji jer je na kućnom pragu ostavio poklon namenjen detetu.

Kako Novosti saznaju, S. K. i njegova supruga su se posvađali, ali je žena odmah pozvala policiju i prijavila nasilje u porodici. Organi reda su ubrzo stigli na lice mesta.

- S. K. je kazao da nikada u životu nije ni pomislio da digne ruku na suprugu, te da su takve rasprave uobičajene za bračne drugove - nastavlja sagovornik. - I supruga je potvrila da je muž nikada nije tukao, kao i da se sve okončalo svađom. Ali, izjavila je i da se uplašila, te da smatra da je S. K. bio nasilan prema njoj.

Po kratkom postupku, S. K. je izrečena mera udaljenja iz porodice u naredna dva dana.

- Međutim, sutradan je ćerki S. K. bio rođendan, a to dete je jako vezano za oca - dodaje izvor. - On je, pre nego što je udaljen iz kuće, obećao da će joj kupiti šta želi.

S. K. je kupio poklon, lepo ga zapakovao, odneo do ulaznih vrata kuće u kojoj živi i tu ga ostavio na pragu. Nadao se da će njegova ćerka kasnije otvoriti vrata i uzeti dar koji je toliko želela.

- Međutim, počela je da pada kiša i S. K. se uplašio da će se sve pokvasiti - nastavlja sagovornik. - Bojeći se da ćerka ne pomisli da ju je slagao, poslao je supruzi SMS poruku da je detetu kupio poklon i da ga je ostavio ispred vrata. Ženu je zamolio da uzme to i preda ćerki.

Međutim, žena je odmah pozvala policiju i prijavila da je S. K. došao do kuće iako nije isteklo 48 sati.

- Nismo imali nikakvog izbora nego da privedemo S. K. - odmahuje glavom sagovornik. - On se branio da je samo želeo da ispuni obećanje dato ćerki. Ali, zakon je zakon. S. K. je, zbog nasilja u porodici, određen pritvor do 30 dana, nakon čega je sproveden na izdržavanje kazne.

Novosti/ Lj. TRIFUNOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track