PAKLENI PLAN SVETLANINOG SUPRUGA: Kada su pronašli preklano telo prekriveno jabukama ROĐACIMA JE SINULO - setili su se SCENE OD PRE 10 DANA...
Foto: N.H, Privatna Arhiva, Profimedia

PAKLENI PLAN SVETLANINOG SUPRUGA: Kada su pronašli preklano telo prekriveno jabukama ROĐACIMA JE SINULO - setili su se SCENE OD PRE 10 DANA...

Crna Hronika -

SUBOTICA - Bračni par Svetlana (46) i Dragan Zolnajić (53) pronađeni su posle višednevne potrage, Dragan u kući rođaka sa ranom od metka na glavi, a Svetlana prerezanog grkljana u voćnjaku, u šahti.

Prema nezvaničnim informacijama Svetlanino telo bilo je prekriveno ćebadima i džakovima jabuka pa se sumnja da je zločin isplaniran i da je ubistvo počinio upravo njen suprug.

On se, naime, dan posle Svetlaninog nestanka pojavio u kući bivše svekrve njegove sestre, i tom prilikom, prema njenom svedočenju, doneo jabuke. U istoj kući, 8 dana kasnije, Dragan je pronađen sa ranom od metka na glavi.

- Nama je Dragan prijatelj, njegova sestra je naša snaja. Tu blizu stanuju. Dolazio je u subotu, doneo nam je jabuke. Šokirani smo da je posle toga evo nađen u podrumu kod nas. Našli smo ga kad smo spremali

podrum. Došla sam oko 12 sati iz bolnice, onda sam čula i sva sam u bunilu - kaže Marija Lamić u čijem podrumu je nađen Dragan.

Ona dodaje da je verovatno Dragan tokom noći došao u podrum, da nisu ništa čuli, nikakav pucanj. Onda su pozvali hitnu i odneli ga u bolnicu

Kako Kurir saznaje, oba tela će biti na obdukciji, a biće navodno i poligraf određen za neke od članova porodice.

Nestanak supružnika prijavljen je nakon što su njihova deca, nakon više neuspešnih pokušaja da telefonom stupe u kontakt sa roditeljima alarmirala rođake i zamolila ih da provere šta se dešava sa njima.

Porodica je strahovala da se radi o otmici, zbog navodnih dugova u koje je Dragan upao, ali nisu očekivali najgori ishod.

Dragan se, navodno, bavio sumnjivim poslovima zbog kojih je bio i osuđivan, a pominje se i suma od 300.000 evra koju je, navodno, pozajmio jer je upao u kockarske dugove.

Kao mogući motiv navodi se i to da je Svetlana htela da ode i započne novi život u Sloveniji gde je radila već više od godinu dana.

Da li se radi o dvostrukom samoubistvu ili ubistvu i samoubistvu, pokazaće istraga.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja