Najnovije vesti

PROGOVORILA SESTRA UBICE! ČLANOVE PORODICE ISPITIVALI 6 SATI: O bračnom paru iz Subotice govori cela Srbija, a sada je isplivao i OVAJ DETALJ!
Foto: Privatna Arhiva

PROŠLI POLIGRAF

PROGOVORILA SESTRA UBICE! ČLANOVE PORODICE ISPITIVALI 6 SATI: O bračnom paru iz Subotice govori cela Srbija, a sada je isplivao i OVAJ DETALJ!

Crna Hronika

Porodica tragično preminulog bračnog para Dragana i Svetlane Zolnajić u okviru istrage, kako se sumnja ubistva i samoubistva, ispitana je na poligrafu i prošla.

 

Kako je ispričala Draganova rođena sestra Nataša, ona i ostali članovi porodice Zolnajić bili su na poligrafu. Ukupno su u stanici proveli oko šest sati, odnosno svako po pola sata na ispitivanju, prenosi Blic.

foto: Privatna Arhiva, Registar za nestale

 

"Svi smo prošli poligraf. Tela Dragane i Svetlane i dalje su na Institutu za sudsku medicinu. Niko od nas ne zna šta im se dogodilo i samo želimo da znamo istinu",kaže Nataša.

 

Kako se saznaje, Svetlanina i Draganova deca doputovala su u rodno selo Aleksandrovo kod Subotice i sada su kod bake. Svi su potreseni nakon najpre nestanka ovog para, a zatim i tragičnog zaključka kada je Dragan, kako se sumnja, presudio sebi pištoljem u podrumu kuće svog bivšeg šogora.

 

Kako je Nataša potvrdila, obdukcija je završena i porodica može sahraniti najbliže. Dragan će biti sahranjen u ponedeljak 3. decembra na groblju u Aleksandrovu. Prema poslednjim saznanjima, on i Svetlana neće biti zajedno sahranjeni.

foto: N.H.

 

Nataša dodaje da porodica još uvek nije dobila detalje o rezultatima obdukcije.

 

Podsetimo, Svetlana Zolnajić nestala je 16. novembra. Četiri dana kasnije trag se gubi i njenom suprugu Draganu. Nakon devet dana zvanične policijske potrage za ovim parom, Dragana Zolnajića pronalazi bivši šogor u podrumu svoje kuće, sa metkom u glavi.

 

On je tada i dalje davao znake života, međutim preminuo je u bolnici. Svetlanino beživotno telo policija je pronašla u voćnjaku u kojem je Dragan radio, u atarima između Subotice i Palića.

foto: Facebook

 

- Prilikom potrage jedan od policajaca je ugledao nogu ubijene žene. Ona je pronađena prekrivena ćebetom i džakovima jabuka, ali se ipak video deo tela. Zbog položaja tela nije mogao da se utvrdi način smrti . Za sada istraga ide u pravcu ljubomore i ne povezuje se slučaj sa poslovnim i finansijskim problemima koji su ranije pominjani - rekao je sagvornik upoznat sa istragom.

 

(Kurir.rs/Blic, M.Brkić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...