PORODICA UBIJENE DRAGANE DONELA ODLUKU: Supružnike Zolnajić sahranjuju odvojeno!
Foto: Privatna Arhiva

ispraćaj

PORODICA UBIJENE DRAGANE DONELA ODLUKU: Supružnike Zolnajić sahranjuju odvojeno!

Crna Hronika -

Tela Svetlane (47) i Dragana Zolnajića (54) predata su juče porodici nakon obavljene obdukcije i ona će sutra biti pokopana na različitim grobljima u Subotici

Sahrana supružnika Svetlane i Dragana Zolnajića iz Subotice zakazana je za ponedeljak i oni će biti pokopani na različitim grobljima - Dragan (54) biće sahranjen na groblju u Aleksandrovu, a Svetlana (47) na Bajskom groblju.

Sahrane su, kako Kurir saznaje, zakazane nakon što je na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu obavljena obdukcija i nakon što su tela predata porodicama.

umrlica
umrlicafoto: N.H.

Porodična tragedija zbog koje su čitava Subotica i sva rodbina i prijatelji nesrećnih supružnika u šoku i neverici već desetak dana i dalje nije u potpunosti rasvetljena.

- Očekuje se da će više detalja biti poznato sutra, nakon što se tužilaštvo i policija o tome zvanično izjasne - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Do sada se u javnosti samo nezvanično spekulisalo o motivima Svetlanine smrti, o načinu na koji je preminula, ali i samoubistvu njenog supruga Dragana, kao i sumnjama da je motiv zločina njegova ljubomora.

žrtva
žrtvafoto: N.H.

Podsetimo, Svetlanin nestanak je prijavljen 16. novembra, a Draganov četiri dana kasnije. Porodica je skoro 12 dana bila u agoniji zbog njihovog nestanka, sve do 28. novembra, kada je nađeno Draganovo telo u podrumu kod prijatelja, s prostrelnom ranom na glavi. Dragan je preminuo u bolnici, a istog dana je nađeno i Svetlanino telo, u voćnjaku prema Paliću. Na obe umrlice supružnika Zolnajić isti je datum smrti, 28. novembar.

(Kurir.rs/ N. H./ Foto:N.H. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja