NJIH DVOJICA SU PRESUDILA SVOJOJ DECI: Otkrivena jeziva sličnost u ubistvima beba koja su potresla Srbiju! DA LI SU MOGLA BITI SPREČENA?!
Foto: Printscreen/Facebook

užasna koincidencija

NJIH DVOJICA SU PRESUDILA SVOJOJ DECI: Otkrivena jeziva sličnost u ubistvima beba koja su potresla Srbiju! DA LI SU MOGLA BITI SPREČENA?!

Crna Hronika -

Ferdi Jašari (22) uhapšen je prošlog četvrtka zbog sumnje da je pesnicama ubio svoju petomesečnu ćerkicu Leonoru, a samo tri godine ranije došlo je do identičnog monstruoznog čina, kada je uhapšen Kurta Kurtiši (27) zbog sumnje da je ubio svog petnaestomesečnog sina. Ova dva slučaja vezuju mnoge sličnosti.

foto: Printscreen Facebook

Naime, mladi, nasilni očevi svoju nedužnu decu su, kako se sumnja, krvnički tukli rukama nanevši im stravične povrede! Isto tako, obojica su bili poznati po tome da su imali problem sa alkoholom i narkoticima. I obojicu su policiji raskrinkali članovi najužih porodica.

Naime, ubistvo male Leonore se dogodilo 23. novembra u kući u Ulici Vojni put u kojoj je Jašari živeo sa suprugom Milenom i njihovo dvoje dece - sinom (3) i petomesečnom ćerkicom, koju je ubio jer ga je “nervirala što plače”.

Komšije su ispričale da je Ferdi problematičan, kao i da ima problema sa alkoholom i drogom. Policija ga je privodila i zbog pretnji tašti, a pre toga bio je osuđivan zbog prebijanja supruge Milene koja je nekoliko puta raskidala vezu sa njim, pa mu se vraćala i nije se pridruživala krivičnom gonjenju. Isti slučaj je bio i sa Kurtom, koji je nakon hapšenja izjavio da mu je pao mrak na oči i da “se sve desilo jer je uzeo lekove protiv depresije i mnogo popio”.

Veze sa alkoholom imao je i Ferdi, zbog čega je njegova majka Afrodita nakon sahrane unuke izvukla iz njega šta je uradio, a zatim odmah pozvala policiju i prijavila svog sina, iako je Ferdijeva nevenčana supruga pokušala da sakrije šta je njen suprug uradio.

Sa druge strane, delo koje se sumnja da je Kurta počinio takođe je zatekla majka deteta Gorjana, koja je tog kobnog 17. juna samo izašla na kratko do prodavnice. Po povratku videla je pretučeno dete na podu stana, koje je nakon pet dana preminulo u bolnici.

Povrede su u oba slučaja stravične. Mala Leonora ubijena pre nedelju dana zadobila je povrede rebara, za koje se u bolnici najpre sumnjalo da je upala pluća, sve dok obdukcija nije otkrila stravičan zločin, dok su malom D.M. bila povređena jetra i slezina, (koja je morala biti odstranjena), polomljena čeona kost i slepoočnice. Bebe su izdahnule u bolnicama.

Ferdi je uhapšen pre par dana zbog sumnje da je ubio ćerkicu, dok se Kurti i dalje sudi za isti zločin.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track