Najnovije vesti

PIJAN POKOSIO MLADIĆE, A ONDA SAMO JEDNOG ODVEO U HITNU! Jovan (17) poginuo dok se vraćao sa posla, njegov najbolji drug Kristijan (19) teško povređen!
Preminuo... Jovan Stojadinović, Foto: T.S., Privatna Arhiva

UŽAS KOD VRANJA

PIJAN POKOSIO MLADIĆE, A ONDA SAMO JEDNOG ODVEO U HITNU! Jovan (17) poginuo dok se vraćao sa posla, njegov najbolji drug Kristijan (19) teško povređen!

Crna Hronika

Strašno... Jovan Stojadinović poginuo je, a njegov drug Kristijan M. teško je povređen kada ih je na lokalnom putu autom oborio I. C.

Jovan Stojadinović (17) iz sela Ristovac kod Vranja poginuo je, dok je njegov drug Kristijan M. (19) teško povređen kada je na njih naleteo automobil „sitroen“ dok su peške išli seoskim putem.

 

Stravična saobraćajna nesreća desila se u ponedeljak oko 18 sati na lokalnom putu između Ristovca i sela Milanovo.

 

Jedan iza drugog

 

- Njih dvojica išla su jedan iza drugog desnom stranom puta. U jednom trenutku naišao je „sitroen“ kojim je upravljao I. C. (40) iz sela Buštranje. Auto se kretao u istom smeru kao i mladići, a kada im se približio, pokosio ih je. Nesrećni Jovan preminuo je na mestu, dok je njegov drug zadobio potres mozga, prelom nosa i ima amneziju - kaže naš sagovornik.

 

Kako saznajemo, Jovan je poginuo kad se vraćao s posla.

 

- Jovan i Kristijan su kobnog dana autobusom došli do Donjeg Ristovca iznad pruge i pešice krenuli ka Gornjem Ristovcu. Kad je oborio mladiće, vozač „sitroena“ je stao, uneo povređenog Kristijana u auto i odvezao ga kući, dok je Jovana ostavio da leži kraj puta. Kad su ga upitali zašto nije pružio pomoć i drugom momku, on je navodno rekao da nije ni primetio da je oborio dvoje ljudi - kaže za Kurir D. T., komšija nastradalog Jovana.

 

Povređeni Kristijan je po dolasku kući pitao za Jovana.

 

- Niko nije znao gde je Jovan. Pozvao sam njegovu majku, koja je rekla da on nije došao s posla. Odmah sam posumnjao da je i on oboren. Otišao sam na mesto nesreće. Video sam slomljen retrovizor i kišobran pored puta, a potom i dete. Odmah sam mu prišao, pipnuo ga za čelo, ali je bio hladan - priča D. T.

 

Pod uticajem alkohola

 

I. C., koji je izazvao nesreću, u trenutku udesa je bio pijan.

 

- Navodno je imao 1,9 promila - kaže izvor.

Odrasli zajedno

JOVAN I KRISTIJAN BILI NERAZDVOJNI

 

Jovan i Kristijan su bili drugari iz istog sela.

 

- Odrasli su zajedno, zajedno su igrali fudbal, zajedno su se vraćali s posla. Nastradali Jovan ima tri sestre. Otac je limar, a majka ne radi, tako da porodica živi u skromnim uslovima. Jovan je izučavao zanat za metalostrugara u jednoj firmi u Vranju i svakog dana se u isto vreme vraćao kući - kaže komšija.

 

Kurir.rs/Tatjana Stamenković/Foto: T.S., Privatna Arhiva

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...