DRAMA U SELU KOD BOGATIĆA: Nasilnik pijan upao u kuću bivše žene, hteo da odvede dete uz pretnje i maltretiranje
Ilustracija, Foto: Shutterstock

tragično

DRAMA U SELU KOD BOGATIĆA: Nasilnik pijan upao u kuću bivše žene, hteo da odvede dete uz pretnje i maltretiranje

Crna Hronika -

Policija u Bogatiću je uhapsila S. M. (41) iz Crne Bare zbog nasilja u porodici.

On je juče upao u kuću bivše supruge K. M. u Glušcima sa namerom da svog desetogodišnjeg sina povede sa sobom.

Osmatrajući kuću on je primetio da je baka N. K., sa kojom dečak živi, otišla do obližnje pekare i iskoristio trenutak kada je dečak ostao sam.

Dečak nije želeo da pođe sa ocem, što je njega razljutilo. Urlao je, a u jednom trenutku i nasrnuo na rođenog sina da bi mu oduzeo mobilni telefon.

U napadu nekontrolisanog besa i pod dejstvom alkohola odgurnuo je dečaka, koji je pao i lakše se povredio. Odlazeći otac je zapretio je sinu da će ga "upucati pištoljem ukoliko se pomeri iz kuće".

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Uplakan i uznemiren dečak je nešto kasnije baki ispričao šta se dogodilo. Ona je pozvala policiju, koja je nasilnika uhapsila juče tokom popodneva.

Izvor navodi da se S. M., koji je inače visok i krupan čovek, zabarikadirao u kući. Kada su se policajci pojavili u dvorištu odbio je da otvori vrata i dobrovoljno se preda, ali je savladan i sa lisicama na rukama priveden u policijsku stanicu u Bogatiću.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici biće priveden Tužilaštvu u Šapcu.

S.M. je, navodi izvor iz istrage, pre dve godine privođen zbog nasilja u porodici. Tada je fizički maltretirao K. M., sa kojom je živeo. Žena ga je napustila i sa sobom povela dete, o kojem sada brine njena majka, a ona se zaposlila u inostranstvu.

(Kurir.rs/Telegraf.rs, D. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track