BIVŠA SUPRUGA U STRAHU OD TASMANIJSKOG ĐAVOLA: Đurašinović upao u piceriju gde radi i napravio haos, napadnuta žena odbila da podnese prijavu
Foto: Privatna Arhiva

nasilje

BIVŠA SUPRUGA U STRAHU OD TASMANIJSKOG ĐAVOLA: Đurašinović upao u piceriju gde radi i napravio haos, napadnuta žena odbila da podnese prijavu

Crna Hronika -

Ultimatfajter Miljan Đurašinović (40), zvani Tasmanijski Đavo, uhapšen je u Novom Sadu zbog sumnje da je upao u piceriju i napao i oteo svoju bivšu ženu Natašu S. (34), koja je tu zaposlena.

Nekoliko sati kasnije Miljan je priveden i njemu je određen pritvor, a Nataša je vraćena kući.

foto: Instagram

Incident se dogodio u subotu u novosadskoj piceriji "Karibik".

Napravio lom

- U prepodnevnim časovima ušao je čovek koji je odmah počeo da viče na našu koleginicu Natašu. Mislila sam da je mušterija. Međutim, taj čovek je počeo da lomi inventar, da lupa, dere se. Naš kolega je krenuo ka njemu. Međutim, on je izvadio nož i krenuo ka kolegi, koji se odmah povukao, na svu sreću. Nataša je po njegovoj naredbi izašla iz objekta i videli smo da je sela u "audi A4". Mi smo napad odmah prijavili policiji - priča jedna od radnica i dodaje da je tek kasnije saznala da se radi o Natašinom bivšem suprugu.

Đurašinović je istog dana u večernjim satima uhapšen, a Nataša je vraćena kući.

Inače, kako nezvanično saznajemo, njegova bivša supruga nije htela da podnese prijavu protiv Miljana, već policija i tužilaštvo rade po službenoj dužnosti.

Njemu je po hitnoj meri izrečena mera zabrane prilaska i komuniciranja s Natašom, odnosno samo mu je produžena, jer ju je imao odranije.

Đurašinoviću je određeno zadržavanje, a protiv njega su podnete i dve krivične prijave, za nasilje u porodici i nasilničko ponašanje.

Okovan u sudu

Đurašinović, koji je inače ultimatfajter, već je nekoliko puta dolazio u sukob sa zakonom. Poslednji put uhapšen je u septembru ove godine, i to zbog nasilničkog ponašanja. On je 5. septembra u Deligradskoj ulici najpre svojim automobilom udario pešaka N. P. (75), koji je prelazio ulicu, a zatim ga je i više puta udario rukom u glavu.

foto: Privatna Arhiva

Suđeno mu je za nasilje u porodici, a na ročišta je tada dovođen okovan u lance. U beogradskoj Palati pravde, u punoj sudnici 2016. godine, nokautirao je policajca koji je protiv njega svedočio.

U novogodišnjoj noći 2006, posle masovne tuče, ranjen je u jednom beogradskom hotelu. Dve godine kasnije mačetom je naneo teške povrede vlasniku kladionice Stefanu Dimitrovskom, zbog čega je prvobitno osuđen na devet godina zatvora. Kazna mu je potom smanjena na sedam i po godina zatvora, da bi na kraju odležao samo pet godina i tri meseca.

Serija incidenata

*2018. Kolima udario pešaka pa ga udario u glavu *2016. U sudu nokautirao policajca svedoka *2008. Mačetom naneo teške povrede vlasniku kladionice *2006. Ranjen u opštoj tuči u novogodišnjoj noćoi

Brojke

*7 i po godina zatvora dobio za ranjavanje vlasnika kladionice *5 godina i tri meseca odležao na robiji

(Kurir.rs/S.Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track