VIŠE TUŽILAŠTVO U VRANJU: Podignuta optužnica zbog ubistva komšije u selu Donje Trebešinje! ZAKLAO GA ISPRED PORODIČNE KUĆE
Foto: Kurir/T.S.

KRIVIČNO DELO

VIŠE TUŽILAŠTVO U VRANJU: Podignuta optužnica zbog ubistva komšije u selu Donje Trebešinje! ZAKLAO GA ISPRED PORODIČNE KUĆE

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Vranju, podiglo je optužnicu protiv Nenada Cikotića (43) iz sela Donje Trebešinje, zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krvično delo ubistvo.

foto: Kurir/T.S.

Cikotić je 18. marta ove godine, u selu Donje Trebešinje, na seoskom putu, ispred ulazne kapije svoje porodične kuće nožem usmrtio komšiju M. M. (64).

Cikotić je pokojnom M.M. naneo više uboda nožem nakon čega mu je kako navode komšije prerezao grkljan, a onda pobegao sa mesta zločina. Uhapšen je dva dana nakon zločina u ataru sela Vrtogoš.

Tog kobnog dana nesrećni čovek pomagao je komšijama na betoniranju ploče, a pored kuće Cikotića prošao je na povratku kući, u kojoj živi sa sinom. Nenad ga je presreo, i kako se nezvanično saznaje napao da mu truje pse.

Nenad Cikotić
Nenad Cikotićfoto: Kurir/T.S.

"Više javno tužilaštvo u Vranju, podiglo je optužnicu protiv optuženog Nenada Cikotića iz sela DonjeTrebešinje, zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio kriivčno delo ubistvo iz čl.113.krivičnog Zakonika. Cikotić je 18. marta ove godine oko 15.30 časova, u selu Donje Trebešinje, u stanju bitno smanjene uračunljivosti, na seoskom putu, ispred ulazne kapije svoje porodične kuće, kuhinjskim nožem lišio života svog komšiju M.M, zadavši mu ukupno 28 rana, od kojih je oštećeni sada pokojni M.M. na licu mesta preminuo. Optužnica je potvrđena rešenjem Višeg suda u Vranju, a optuženom je produžen pritvor, i u toku je suđenje pred Višim sudom u Vranju po navedenoj optužnici“, navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track