PRESRETNUTO VOZILO RADIŠE PAVLOVIĆA: Člana komisije za nestale bebe zaustavljali nepoznati ljudi, iako je imao policijsko obezbeđenje
Foto: Dragan Kadić

zastrašivanje

PRESRETNUTO VOZILO RADIŠE PAVLOVIĆA: Člana komisije za nestale bebe zaustavljali nepoznati ljudi, iako je imao policijsko obezbeđenje

Crna Hronika -

Policijsko vozilo u kome je bilo štićeno lice Radiša Pavlović, član vladine komisije za nestale bebe, sat iza ponoći je presretnuto na putu ka Kniću, kod sela Zabojnica.

Pavlović je bio u kolima zajedno sa policajcem koji ga štiti, kada ih je presreo auto sa dve nepoznate osobe, a koje se kretalo sredinom puta ne dozvoljavajući da ga bilo ko pretekne.

Pavlović je rekao da ga je vozač "presretača" uključio sva četiri migavca, mahao kroz prozor da auto iza stane i predstavio se da je i on u policijskom autu.

"Potom sam rekao vozaču-policajcu da da gas i da se udaljimo. I ranije sam imao slične incidente na putu ka kući. Policajac je sastavio službenu belešku i sve je prijavljeno Policijskoj upravi Kragujevac", izjavio je Pavlović.

On je objasnio da je u Srbiji pokrenuto 65 istraga u vezi sa nestalim bebama iz porodilišta.

"Moji saradnici i ja smo trn u oku ljudima koje očekuje malo veća kazna za sve ovo, a nas roditelje treba da očekuje istina i pravda za našu decu. Obzirom da mi vodimo paralelne istrage, a država svoje, znam da smo meta, i bićemo te meta, ali nećemo stati", kazao je Pavlović.

(Kurir.rs/N1/Milan Nikić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track