MARKO (15) JE HTEO DA SE UBIJE ZBOG LJUBAVI: Provukao sam se kroz otvor, stao na krov, uzdahnuo i skočio... Kako sam PREŽIVEO PAD SA 30 METARA!
Foto: Saša Urošev

spaslo ga je čudo

MARKO (15) JE HTEO DA SE UBIJE ZBOG LJUBAVI: Provukao sam se kroz otvor, stao na krov, uzdahnuo i skočio... Kako sam PREŽIVEO PAD SA 30 METARA!

Crna Hronika -

Verujte mi, drugi novogodišnji poklon mi nije potreban. Meni je poklonjen novi život i zahvalan sam na tome, priča Marko N. (15) iz Kikinde

Marko N. (15) iz Kikinde imao je neverovatnu sreću da preživi pad sa vrha devetospratnice u Kikindi. Ovaj dečak je 16. septembra 2018. odlučio da sebi oduzme život zbog ljubavnih jada, jer devojka sa kojom je u to vreme bio u vezi nije došla na zakazan sastanak.

- Ostao sam živ! Verujte mi, drugi novogodišnji poklon mi nije potreban. Meni je poklonjen novi život i zahvalan sam na tome. Mogu da se krećem, imam obe ruke i noge. Na neki čudesan način preživeo sam pad sa 30 metara. To je najvažnije od svega - kaže za Kurir Marko, koji je posle pada proveo 25 dana u Dečjoj bolnici u Novom Sadu.

Dečak se prisetio kobnog dana i podvukao da će 16. septembar slaviti kao drugi rođendan.

- Ne sećam se tačno trenutka skoka i pada na parkirani automobil. Sećam se da sam, kada sam došao u tu zgradu, liftom otišao do devetog sprata i da sam se provukao kroz otvor za ventilaciju i stao na ravan krov zgrade. Samo sam uzdahnuo i skočio. Nastupio je mrak. Kada sam otvorio oči, nisam znao gde se nalazim. Lekari i medicinske sestre su mi rekli da sam u Novom Sadu. Desna ruka i noga su mi bili u gipsu - priča on i priseća se emotivnog susreta sa majkom.

- Susret sa njom ne mogu rečima da opišem. Odmah sam se pokajao što sam to uradio. Nepromišljeno sam postupio. Vršnjacima savetujem da razgovaraju sa nekim ako imaju probleme, a ne da ih rešavaju na način na koji sam ja pokušao - zaključio je Marko, ističući da jedva čeka da se potpuno oporavi kako bi mogao da se vrati kik-boksu, jer mu nedostaju treninzi i takmičenja.

Kurir / S. Urošev Foto: Saša Urošev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track