PUCAO MILOŠU U GLAVU, METAK MARIJU OKRZNUO PO GRUDIMA! ZBOG NJEGA JE BEOGRAD BIO BLOKIRAN! Ranjenu i izbezumljenu devojku vozio po gradu 7 sati! Svedoci otkrivaju detalje krvave drame na Adi Huji!
Foto: Dragana Udovičić

UŽAS NA ADI HUJI

PUCAO MILOŠU U GLAVU, METAK MARIJU OKRZNUO PO GRUDIMA! ZBOG NJEGA JE BEOGRAD BIO BLOKIRAN! Ranjenu i izbezumljenu devojku vozio po gradu 7 sati! Svedoci otkrivaju detalje krvave drame na Adi Huji!

Crna Hronika -

Aleksandar R. (23) uhapšen je danas zbog sumnje da je posle dočeka Nove godine, na parkingu kod jednog kafića na beogradskoj Adi Huji, teško ranio Miloša S. (27) i Mariju Đ. (21).

Osumnjičeni, koji je odranije poznat policiji, uhapšen je nakon potrage koja je trajala nešto više od 24 sata, a tereti se za teško ubistvo u pokušaju. Prema rečima našeg izvora, prava drama odigrala se 1. januara, nakon novogodišnje žurke u kafiću na Adi Huji.

Ljubomora

- Aleksandar R. je bio u kafiću, a tamo su 2019. godinu dočekali i ranjeni Miloš S. i Marija Đ. Miloš i Aleksandar su se u jednom trenutku zakačili zbog devojke. Razmenili su nekoliko neprijatnih reči, uvreda i pretnji, a onda su se smirili. Svi su poverovali da je tu sukobu došao kraj, ali ono najgore desilo se na parkingu kada su zavađeni mladići krenuli kućama - kaže naš izvor.

On dodaje da su Miloš S. i Marija Đ. oko 7.15 ušli u automobil na parkingu, ali da im je tada prišao napadač.

- Momci su ponovo počeli da se svađaju. Aleksandar je bio pijan, a ljubomora ga je savladala. U jeku svađe otišao je do svojih kola, koja su takođe bila na parkingu, i uzeo pištolj. Zatim je ponovo prišao Milošu i Mariji i uperio oružje u njih. U jednom trenutku je povukao oroz i pogodio momka u glavu, dok je devojku okrznuo po grudima - prepričava naš sagovornik i dodaje da je napadač nakon krvavog pira ranjenu Mariju Đ. prebacio u svoj automobil.

- Teško ranjenog Miloša je ostavio u njegovom autu, a Mariju je ugurao u svoja kola. Skoro sedam sati je vozio preplašenu devojku po gradu, a oko 14 sati je odlučio da je izbaci na Čukaričkoj padini - kaže sagovornik.

Ranjena devojka je nekako uspela da dođe do obližnje autobuske stanice i uđe u autobus koji saobraća na liniji 56 i potraži spas.

- Ona je sama došla u Urgentni centar i zatražila lekarsku pomoć. Ispričala je šta joj se desilo i dala je izjavu policiji. I dalje je nejasno zbog čega ju je napadač praktično oteo i vozikao po gradu. Ni ona sama nije uspela to da objasni, jer je bila pod velikim stresom i u šoku. Prava je sreća da nije iskrvarila u tim kolima - kaže izvor Kurira.

Akcija "Vihor"

Ubrzo nakon pucnjave policija je u potrazi za napadačem proglasila akciju "Vihor".

- Bili su zatvoreni svi izlazi iz grada, pretresani su automobili i vozači - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, zdravstveno stanje Miloša S. i dalje je kritično.

- On ima povrede mozga i nalazi se na intenzivnoj nezi. Lekari se bore za njegov život, dok je devojka puštena na kućno lečenje - kaže izvor.

Osumnjičeni hapšen u Švajcarskoj i Italiji

Aleksandar R. je odranije poznat policiji. Hapšen je kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

- U našoj zemlji je bio hapšen zbog falsifikovanja i teških krađa. U Švajcarskoj je hapšen sa grupom koja je bila osumnjičena za provalu. Poznat je i italijanskoj policiji, koja ga je privodila u Askoni zbog pljačke jedne juvelirnice - rekao je naš izvor.

Prokletstvo Ade Huje Utapanja, ubistva, požari

- 16. jun 2012 - U restoranu "Carska ohota" nasmrt je pretučen Nenad Vučković, koji je pokušao da odbrani devojku - 11. novembar 2014 - Troje mladih se utopilo u Dunavu kada je automobil BMW sleteo u reku nedaleko od "Carske ohote" - 8. decembar 2016 - Aleksandar Jović pucao je iz puške u kuma Zorana Todorovića i ubio ga u restoranu "Carska ohota" - 19. jul 2017 - Izbio požar u fabrici "Avala kartonka", a u njemu je povređeno šest vatrogasaca i dva radnika fabrike. Vatrogasac Milan Rmuš (36) preminuo je nakon 13 dana - 9. januar 2018 - Automobil "ford puma" uleteo je u Dunav. Vozilo je potonulo, a iz vode su izvučeni Andrijana J. (26) i Veljko B. (50). - 8. avgust 2018 - Restoran "Carska ohota" izgoreo u požaru, a srećom povređenih nije bilo

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/ foto: ilustracija, Strafan Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track