Najnovije vesti

FATALNE PANČEVKE OBILE 7 STANOVA U NIŠU: Snaja i zaova ukrale 4,5 miliona, policija im za petama!
Foto: Profimedia

ukrale robu vrednu 4,5 miliona dinara

FATALNE PANČEVKE OBILE 7 STANOVA U NIŠU: Snaja i zaova ukrale 4,5 miliona, policija im za petama!

Crna Hronika

NIŠ - Policija iz Niša podneće krivičnu prijavu protiv dve meštanke Pančeva, starosti od 32 i 22 godine koje su obile sedam stanova u Nišu i ukrale robu u vrednosti od 4,5 miliona dinara. Za njima policija intenzivno traga.

 

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetdvogodišnje žene iz okoline Pančeva i dvadesetdvogodišnje devojke iz Pančeva za kojom policija traga, a zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile sedam krivičnih dela teška krađa.

 

foto: Dado Đilas

Sumnja se da su njih dve, u periodu od polovine avgusta do polovine septembra 2018. godine, podesnim alatom obile sedam stanova u Nišu dok su vlasnici bili odsutni.

 

Iz stanova su, kako se sumnja, ukrale novac i razni nakit i tako vlasnike oštetile za oko 4,5 miliona dinara, kažu u policiji.

 

Kako se nezvanično saznaje, reč je o snaji i zaovi koje su operisale širo  Srbije, a u niške akcije dolazile su autom. Mlađa (22) udata je za brata od strica starije kompanjonke.

 

Vrata stanova otvarale su šrafcigerom.

 

(Kurir.rs/M.S./Foto: Profimedia)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...