Najnovije vesti

ZBOG MENE JE DOŠAO U SMEDEREVO, ON GA JE UDARIO LOPATOM: Uhapšeni čovek i žena zbog sumnje da su UBILI I RASKOMADALI Milana iz Kuršumlije
Foto: Registar nestalih lica Srbije

ZBOG MENE JE DOŠAO U SMEDEREVO, ON GA JE UDARIO LOPATOM: Uhapšeni čovek i žena zbog sumnje da su UBILI I RASKOMADALI Milana iz Kuršumlije

Crna Hronika

Policija u Smederevu je uhapsila R. P. (43) i njegovu nevenčanu suprugu S. P. (25), pod sumnjom da su ubili a potom isekli na komade Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije.

 

Prema nezvaničnim saznanjima uhapšena žena je priznala učestvovanje u zločinu. Ona je ispričala da je Milan zbog nje došao u Smederevo, ali nije priznala ubistvo. 

 

Prema njenim tvrdnjama zločin je počinio muškarac sa kojim je bila u vezi.

 

Kako je ispričala, on je Milana udario lopatom, nakon čega je ona napustila stan u kojem je živela sa ubicom i nije se pojavljivala naredna tri dana i ne zna šta se sve događalo.

 

Milan je pre Nove godine krenuo je ka Švajcarskoj i usput mu se gubi svaki trag.

 

Njegov kombi je pronađen u Požarevcu, sa ključevima u bravi. Pored vozila su bila bačena lična dokumenta pa se odmah posumnjalo da mu se nešto loše dogodilo.


Kombi kojim je Milan Filipović pošao na put pronađen je u Požarevcu, sa ključevima u bravi, 27. decembra, dokumenta su bila bačena pored vozila i već tada se sumnjalo da ga je usput neko napao i ubio. Njegova sestričina je na Fejsbuku napisala da je pronađen mrtav.

 

foto: Facebook

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...