bahato!

LUKSUZ NA JAHTAMA, BESNA KOLA, TERETANA! Ovako živi plaćeni ubica iz Subotice za kojim traga Srbija! Bahati Čaba hvalio se RASKOŠNIM životnim stilom! (VIDEO)

Crna Hronika -

Čaba Der (41), plaćenik osumnjičen da je 5. januara 2018. hladnokrvo ubio Nebojšu Markovića (37) na Banovom brdu hvalio se svojim aktivnim i luksuznim životom na društvenoj mreži Instagram, gde je objavljivao snimke sa letovanje, iz teretane, ali i skupih automobila koje je vozio.

Takođe je na društvenim mrežama delio, kako smo pisali, i fotografije sa poznatim estradnim umetnicima.

Podsetimo, Čaba Der, koji je javnosti postao poznat nakon brutalne likvidacije Branislava Jelačića u Novom Sadu 2004, osumnjičen je da je 5. januara hladnokrvno, hicima iz pištolja sa prigušivačem, ubio Nebojšu Markovića ispred njegove kuće u Ulici Rajka od Rasine na Banovom brdu. U javnosti se pojavio i snimak jezivog ubistva, a ubica sa snimka navodno je Čaba Der.

- On je 2017. bio hapšen i u Sarajevu zbog sumnje da je planirao likvidaciju Alana Kožara, navodnog vođu "barskog klana". Der je tada navodno za to ubistvo dobio 4.000 evra unapred, dok je ostatak para trebalo da dobije po obavljenom poslu - kaže izvor.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track