POZDRAVI SVOJU JOVANU, SADA STE ZAJEDNO! Sahranjen Stefan koji je poginuo u stravičnom udesu, a MOLBA SESTRE NA GROBU KIDALA JE DUŠU PRISUTNIMA!
Foto: Privatna Arhiva

tuga do neba

POZDRAVI SVOJU JOVANU, SADA STE ZAJEDNO! Sahranjen Stefan koji je poginuo u stravičnom udesu, a MOLBA SESTRE NA GROBU KIDALA JE DUŠU PRISUTNIMA!

Crna Hronika -

Stefan Ilić (26), koji je 10. januara na putu Kruševac - Đunis, vozeći "fijata" poginuo na licu mesta u direktnom sudaru sa autobusom "Jugoprevoza", sahranjen je danas na groblju u Parunovcu kod Kruševca.

Samo dan nakon nesreće, teškim povredama podlegla je i njegova supruga, mlada porodilja Jovana Milenković (25), prethodno donevši na svet sina teškog 3,5 kilograma.

- Stefana smo zajedno podigli brat Miloš, naša pokojna majka Milenija i ja. Bio je vredan, dobar sin i bratanac. Mnogo je bio vezan za baku, ali i za sve nas, oca, brata Ivana i sestru Ivanu. Svi smo pretužni - ispričao nam je Radomir Ilić, Stefanov stric.

U Jovanu je, kako nam je ispričao stric Radomir, Stefan bio zaljubljen do ušiju. Kaže da je bratanac umeo da sa svojom dragom, telefonira tako što izađe iz kuće kada je lepo vreme, da drugi ne bi čuli kako joj neumorno izjavljuje ljubav. Takva ljubav, pričaju Ilići, jednom se događa.

Rodbina i prijatelji koji su došli iz Makedonije i Sarajeva bili su deo tužne povorke, ne verujući da su na sahrani mladića koji je 24. januara trebalo da proslavi rođenje sina prvenca.

Ivan, Stefanov voljeni brat, pokušavao je da ostane jak zbog porodice, ali su mu oči sve vreme bile pune suza. Sestra, Ivana, ipak, nije izdržala. Glasno je dovikivala Stefanovo ime.

Stefanov otac Miloš ćutke je primao izjave saučešća jednako potresenih ljudi okupljenih oko rake.Odmah posle nesreće, na svom fejsbuk profilu objavio je tužnu vest o stradanju sina na Čokotinom brdu.

-Poslednji pozdrav za mog sina Stefana, koji je poginuo. Nema te više sine moj- napisao je Miloš.

Ivan, Stefanov voljeni brat, pokušavao je da ostane jak zbog porodice, ali su mu oči sve vreme bile pune suza. Sestra, Ivana, ipak, nije izdržala.Glasno je dovikivala brtaovljevo ime

-Pozdravi svoju Jovanu, sad ste zajedno - govorila je kroz suze Ivana, moleći ljude da sačekaju sa spuštanjem sanduka kako u raku kako bi što duže bila sa bratom.

Sahrana Jovane Milenković biće u nedelju na groblju u Đunisu. Od povreda se u bolnici još uvek oporavlja njena rođena sestra, Teodora, koja je sa Jovanom sedela na zadnjem sedištu "fijata". Njihov otac, Saša Milenković, bio je suvozač u automobilu kada se dogodila nesreća, posle koje je priveden vozač autobusa Bojan I. (37).

Kurir.rs/Blic/N.B./Nosoti/S. Babović/Foto: Privatna arhiva, Foto: Printscreen RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track