DVE AKCIJE POLICIJE IZ NOVOG SADA: Upali su u stanove dilera, a tamo su imali šta i da nađu (FOTO)
Foto: MUP Srbije

otkriveni

DVE AKCIJE POLICIJE IZ NOVOG SADA: Upali su u stanove dilera, a tamo su imali šta i da nađu (FOTO)

Crna Hronika -

Novosadska policije je u dve odvojene akcije, uhapsila četvoricu osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili kilogram različitih narkotika.

U stanu R. H. (33), kriminalistička policija je pronašla 632 grama marihuane, 90 grama amfetamina i manju količinu heroina. Pronađen je i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

foto: MUP Srbije

Uhapšen je i A. S. (20) za koga se sumnja da je prodao 53,5 grama amfetamina šesnaestogodišnjem Novosađaninu kod kojeg je, prethodno, pronađen paketić sa drogom. U stanu, u kome neprijavljeno boravi A. S. pronađeno je oko 30 grama amfetamina i marihuane.

foto: MUP Srbije

Pregledom tridesetpetogodišnjeg Novosađanina i pretresom njegovog stana, pronađeno je ukupno oko 240 grama marihuane i 14 grama amfetamina.

R. H. i A. S. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje. Protiv maloletnika i tridesetpetogodišnjaka biće podnete krivične prijave, u redovnom postupku.

S. S./Foto:MUP Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track