JEZIVA SUDBINA DEVOJKE UBIJENOG MILOŠA! SAHRANILA I BIVŠEG DEČKA: Jedva se oporavila kad su ga ubili u tuči, a sad je zadesila nova tragedija!
Foto: Printscreen Facebook

strašno

JEZIVA SUDBINA DEVOJKE UBIJENOG MILOŠA! SAHRANILA I BIVŠEG DEČKA: Jedva se oporavila kad su ga ubili u tuči, a sad je zadesila nova tragedija!

Crna Hronika -

Katarina, devojka ubijenog studenta Miloša Mileusnića, nalazi se u veoma teškom psihičkom stanju, naročito što je već izgubila jednog dečka.

Brojni prijatelji i poznanici Miloša Mileusnića (25), koji žive u Čačku, i dalje ne mogu da se oporave od šoka zbog njegovog zverskog ubistva.

foto: Printscreen Facebook

Jedan od Miloševih drugova iz osnovne škole ispričao je za Kurir da su sada svi zabrinuti i zbog Miloševe devojke Katarine, koja je pre nekoliko godina već sahranila jednog partnera, koji je takođe ubijen.

- Svi smo potreseni. Trudimo se da u ovim strašnim trenucima budemo uz Miloševu porodicu, kojoj je najteže. Takođe, trudimo se da budemo i podrška Miloševoj devojci Kaći, Čačanki koja je student Saobraćajnog fakulteta, a koja je u veoma, veoma teškom psihičkom stanju. Naime, njoj je pre dve godine, u jednom obračunu u Čačku, ubijen momak s kojim se zabavljala i taj gubitak je veoma teško podnela. Kada se oporavila od te tragedije, upoznala je Miloša i počeli su da se zabavljaju. On joj je bio velika podrška. Svi smo zabrinuti i plašimo se za njeno zdravlje, jer je potpuno van sebe - priča Milošev drug iz srednje škole.

Podsetimo, Miloš Mileusnić ubijen je u nedelju rano ujtutro kada se vraćao od devojke. Na njega je naišao napadač i nožem izbo, posle čega je ubrzo preminuo.

foto: Instagram

Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je posle hapšenja navodno priznao da je u nedelju oko šest ujutru iz čista mira kuhinjskim nožem ubio Miloša ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, potpuno je okrenuo priču i pred tužiocem negirao zločin, tvrdeći da ne zna ništa o ubistvu!

Osim što je danas puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, kako naš izvor otkriva, Đurković je bio veseo i nasmejan.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track