BAKA COKA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Penzionerka koja je ubila investitora u jako lošem stanju
Foto: Vladimir Šporčić

OČAJANi sin penzionerke ubice stojanke stojanović tvrdi

BAKA COKA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Penzionerka koja je ubila investitora u jako lošem stanju

Crna Hronika -

Marko Stojanović, sin Stojanke Coke Stojanović, koja se od septembra nalazi u pritvoru zbog ubistva građevinskog investitora Zorana Trifunovića, javio se mejlom redakciji Kurira tvrdeći da mu je majka u zatvoru pala i slomila ruku, kao i da je njeno stanje „na ivici života i smrti“.

- Moja majka je verovatno najstarija osoba u Evropi koja se nalazi u zatvorskoj ćeliji. Njeno zdravstveno stanje je na ivici života i smrti. Srčani, kičmeni bolesnik, s problemima s štitnom žlezdom, psihički obolela, ona je već šest meseci u zatvorskoj ćeliji. Slomila je ruku u zatvoru kada je pala u nesvest usled starosti - napisao je Stojanović u svom pismu.

foto: Vladimir Šporčić

On takođe tvrdi da je pokušao da skrene pažnju suda na njeno teško stanje.

- Drže je u pritvoru, iako ne postoji nijedan razlog zbog kog joj ne bi odredili kućni pritvor s nanogicom. Da li neko misli da će ona pobeći van zemlje ili nešto slično? Napisao sam molbu da mi se poveri na čuvanje, ali je sud to odbio - kazao je Stojanović, tvrdeći da njegova majka ne dobija u pritvoru urednu terapiju koja joj je prepisana.

foto: Printscreen

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija rekli su Kuriru da je Stojanovićeva lekarski zbrinuta od prvog dana boravka u Okružnom zatvoru.

- Poštujući Zakon o zdravstvenoj zaštiti i Zakon o zaštiti podataka o ličnosti, ne možemo da iznosimo u javnost detalje o zdravstvenom stanju bilo kog zatvorenika, kao ni o terapiji koju uzimaju - rečeno je Kuriru u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

(Kurir/I. M. Foto: Printscreen, Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track