ŠABAČKA POLICIJA U AKCIJI: Šestorka pala sa 5 tona duvana (FOTO)
Foto: MUP Srbije

zaplena i hapšenje

ŠABAČKA POLICIJA U AKCIJI: Šestorka pala sa 5 tona duvana (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Šabačka policija zaplenila je oko pet tona duvana čija se vrednost, uključujući i neuplaćene akcize, procenjuje na 27,9 miliona dinara i tom prilikom uhapsila šest osoba iz okoline Vladimiraca i Šapca, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je u radionici, u okolini Šapca, pronašla 2.290 kilograma duvana u listu i 2.638 kilograma rezanog duvana, kao i mašinu za oštrenje noževa, 17 noževa za rezanje duvana i vagu za merenje.

foto: MUP Srbije

Tom prilikom, policija je uhapsila V.S. (43) zbog nedozvoljene proizvodnje, S.S. (24), Ž.U. (43) i D.I. (21), koji se sumnjiče za pomaganje u nedozvoljenoj proizvodnji, kao i DJ.F. (35) i V.I. (62) koji se terete za nedozvoljeno skladištenje robe.

Sumnja se da je V.S. nabavila duvan u cilju dalje prodaje, a da su joj S.S, Ž.U. i D.I. pomagali prilikom rezanja duvana.

foto: MUP Srbije

V.I. se tereti da je tokom 2014. godine objekat u kome je pronadjen duvan iznajmio DJ.F, a on je isti objekat iznajmio početkom godine V.S. koja je objekat koristila za rezanje duvana.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/Beta/Foto: MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track