TAKSISTA PREGAZIO  MLADIĆA, PA RODITELJIMA IZJAVIO SAUČEŠĆE I OPISIVAO GOJKOVO UNAKAŽENO TELO! Isplivali novi detalji o smrti mladog rukometaša, porodica van sebe!
Foto: Kurir/Privatna Arhiva, Printscreen Facebook

OBRT

TAKSISTA PREGAZIO MLADIĆA, PA RODITELJIMA IZJAVIO SAUČEŠĆE I OPISIVAO GOJKOVO UNAKAŽENO TELO! Isplivali novi detalji o smrti mladog rukometaša, porodica van sebe!

Crna Hronika -

Tragedija... Policija uhapsila Miroslava V. (46) izokoline Apatina zbog sumnje da je u subotu svojim automobilom usmrtio Gojka Grozdanića (20)

Taksista Miroslav V. (46) iz okoline Apatina uhapšen je juče zbog sumnje da je u subotu, oko 3.30 sati, na putu Stapari - Prigrevica kod Sombora automobilom „opel“ pregazio rukometaša Gojka Grozdanića (20).

Da stvar bude gora, osumnjičeni je posle nesreće prijavio policiji da je kraj puta slučajno pronašao leš, a nekoliko sati posle nesreće otišao je kod njegovih roditelja, izjavio im saučešće i opisao im u kakvom stanju je bilo Gojkovo telo.

Osumnjičen... Miroslav V.
Osumnjičen... Miroslav V.foto: Printscreen Facebook

- Istragom je utvrđeno da je upravo taksista koji je prijavio leš na putu odgovoran za nesreću. Ispostavilo se da je on pregazio mladića na raskrsnici puteva, u pravcu ka selu Prigrevica. Nesrećni Gojko je iskrvario na mestu, a osumnjičeni je pobegao. Što je najcrnje, on je prijavio policiji da je video pregaženog mladića, ali je prećutao da ga je upravo on usmrtio kolima - kaže naš izvor i dodaje da je Miroslavu V. određeno zadržavanje do 48 sati zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja i zbog nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sahranjen juče

Preminuli Gojko sahranjen je juče u rodnoj Prigrevici, a muškarac koji je osumnjičen za njegovu smrt uhapšen je baš u vreme njegove sahrane. Gojkovi otac Mile, majka Irene i brat Strahinja od subote su van sebe. Jako teško su podneli Gojkovu smrt i tri dana su se pitali ko bi mogao da pregazi Gojka i ostavi ga da umre nasred puta.

Neutešni... Porodica rukometaša
Neutešni... Porodica rukometašafoto: Kurir/Privatna Arhiva

- Gojko je kobne noći bio na zabavi u selu Stapari i krenuo je peške kući, ali nikad nije stigao. Javilo mi se dosta njegovih drugova. Pokazali su mi selfi koji su slikali s Gojkom neposredno pre nesreće. Ispričali su mi da je Gojko auto-stopom stigao do kobne raskrsnice s jednim drugom. Drug je nastavio ka Somboru, a on ka Prigrevici peške. Tu je i stradao - ispričao je ranije mladićev otac Mile.

Imao planove

On je istakao da mu se javio i taksista koji je pronašao mrtvog Gojka.

- Našao ga je taksista, sve mi je ispričao. Bilo je 20 minuta do četiri kad ga je našao i zvao policiju. Bio je sav u lokvi krvi - rekao je Mile.

O mladom rukometašu svi su imali samo reči hvale. Otac Mile ispričao je i da je njegov sin planirao da sa majkom Irene otputuje u Slovačku da radi.

- Maštao je da kupi automobil. Uvek mi je ostavljao poruke, gde god da je išao, čak nije ni izlazio do tog dana. Sačekao je brata koji ide u školu u Beogradu, radovao se što će raspust provesti zajedno - tužno je kazao ožalošćeni otac.

Oproštaj od brata

NEKO TI JE ODSEKAO KRILA

foto: Kurir/Privatna Arhiva

Gojkov mlađi brat Strahinja oprostio se od njega dirljivom porukom:

- Toliko neizgovorenih reči, emocija, izvinjenja, ljubavi, pažnje, a toliko malo vremena. Vremena koje si ulepšavao svojom pojavom, svojim divnim bićem i svojim veselim i razdraganim duhom. Vreme koje se ne može vratiti, ali koje će živeti u meni kao što ćeš i ti živeti sve dok moje srce kuca. Bio si više od brata koji je sa mnom prolazio kroz život. Tek je život počeo za tebe, taman si dobio krila, a neko ti ih je odsekao. Tvoja dobrota i čista duša nisu zaslužile ovo, tvoj život je tek počeo da cveta. Sad si anđeo.

Kurir.rs/J. IVIĆ - J. MILJUŠ/Foto: Kurir/Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track