Najnovije vesti

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU U TRAMVAJU DOK SU DRUGI MIRNO SEDELI: Evo kakva kazna čeka Mihaila!
Foto: Facebook Printscreen

završeno suđenje

MANIJAK NAPAO DEVOJČICU U TRAMVAJU DOK SU DRUGI MIRNO SEDELI: Evo kakva kazna čeka Mihaila!

Crna Hronika

Mihailo Isailović, manijak iz tramvaja koji je u oktobru prošle godine napao tinejdžerku na liniji 2 u centru Beograda, osuđen je na obavezno lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi.

Osim što je osuđen na obavezno lečenje, Isailoviću je određena i zabrana približavanja devojčici koju je napao.

Podsetimo, Isailović je uhapšen 25. oktobra prošle godine nakon što se na društvenim mrežama pojavio užasan snimak na kom se jasno vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje da je grli.

Kako uplašena devojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve navalentniji. Priljubio se uz tinejdžerku i dodirivao je po grudima i telu dok joj je glavu bukvalno nabio u staklo.

Ono što je posebno šokantno je činjenica da odmah iza njih sedelo nekoliko putnika koji ništa nisu učinili da pomognu tinejdžerki, pa čak ni da obaveste vozača tramvaja kako bi momentalno zaustavio vozilo.

foto: Espreso.rs

Istog dana, par sati kasnije, nasrnuo je i spopadao i drugu devojku. Iako je pri hapšenju tvrdio da ima bipolarni poremećaj i da ne može da kontroliše svoje postupke, na saslušanju kod tužioca se branio ćutanjem.

Nakon što su saslušani svi svedoci, urađeno veštačenje njegove uračunljivosti kako bi se utvrdilo da li ima psihičke probleme, postupak je došao do suda.

Prvi osnovni sud u Beogradu presudio je Isailoviću da mora na lečenje i čuvanje u zdrastvenoj ustanovi, a određena mu je i zabrana prilaska u odnosu na žrtvu.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...