jezivo

POGLEDAJTE FILMSKU AKCIJU BG POLICIJE, NAŠLI DROGU VREDNU 4 MILIONA: U stanovima nađeni kokain, heroin, oružje! Pala 3 dilera! (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su u tri odvojene akcije u Beogradu četiri osobe i zaplenili više od kilograma narkotika, čija se vrednost procenjuje na oko 4.000.000 dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su S.S. (1973), S.A. (1967), M.M. (1990) i G.S. (1980).

foto: Printscreen MUP Srbije

Pretresom stana osumnjičenog S.S. na Čukarici, u kojem je zatečen i S.A., pronađeno je 380 grama heroina, ali i revolver, te će protiv njih biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, pretresom stana koji koristi osumnjičeni G.S. na Novom Beogradu pronađeno je 320 grama kokaina, dok je u stanu koji koristi osumnjičeni M. M. na Voždovcu policija pronašla 400 grama marihuane.

foto: Printscreen MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track