Najnovije vesti

DARIO JE NASTRADAO U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD SUBOTICE, A POTRESNA ISPOVEST NJEGOVOG DRUGA LOMI SRCA: Bio je drugačiji od svih nas, sanjao je da položi i vozi BMW i eto, poginuo je u njemu
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

DARIO JE NASTRADAO U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD SUBOTICE, A POTRESNA ISPOVEST NJEGOVOG DRUGA LOMI SRCA: Bio je drugačiji od svih nas, sanjao je da položi i vozi BMW i eto, poginuo je u njemu

Crna Hronika

Šaja se bio drugačiji od svih nas, bio je poseban. Drugari smo iz zabavišta, mnogo toga me je naučio kroz život. Tragično je što je želeo da položi i da kupi BMW-a, a eto, poginuo je u njemu.

 

Ovako počinje tužno ispovest Damir Temunović (21), najbolji drugar Daria Marinovića (21) iz sela Mala Bosna kraj Subotice, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći kada se iz provoda vraćao sa drugom. Njih dvojica uputili su se ka svom selu, kada je, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, BMW kojim su se vozili sleteo sa puta i isprevrtao.

 

"Vraćali su se iz provoda, a ja sam ih čekao kući da popijemo kafu zajedno. Nažalost, nisu došli... Svi smo bili bliski, iz istog sela. Dario mi je drugar iz zabavišta, mnogo toga sam prošao sa njim, mnogo toga me naučio, posavetovao. Znali smo i po 10 sati dnevno da provedemo zajedno, svaki dan sa njim mi je značio", priča za Blic vidno potreseni Damir.

 

O Dariu, kao što je i "Blic" već pisao, celo selo ima samo reči hvale. Čak i njegov dugogodišnji prijatelj smatra da je u ovom dečku bilo nečeg posebnog što ga je isticalo u odnosu na druge. To se videlo, kaže, u svakodnevnim situacijama.

 

"Voleo je da izlazi da se provodi, kao i svi mi, ali on je nekako bio poseban, jednostavno je uživao u muzici i u tom veselju. Svima je bio zanimljiv, a devojkama naročito, imao je smisla za humor, imao je velike želje u životu koje, nažalost, nije uspeo da ostvari", priča neutešni Damir.

 

Dariovi veliki planovi za budućnost, priča njegov prijatelj, pali su u vodu onog trenutka kad je automobil skrenuo sa puta. On je još ispričao da "ambicioznog mladića kakav je bio, teško je držalo mesto."

 

"Voleo je svašta da radi i mesto ga nije držalo. Nedavno se zaposlio ovde u jednoj firmi u Subotici, ali je voleo razne stvari. Bio je od onih koje mesto ne drži", priča Damir o svom pokojnom prijatelju, dodajući da u prilog tome da su bili nerazdvojni govori i činjenica da je Damirova majka Daria gledala kao rođenog sina.

 

U ovom trenutku, kazao je, najvažnije je da su svi uz njegovu porodicu koja mnogo pati. Dariovi roditelji, osim Daria, imaju još jednog sina, za kog Damir kaže da je "zlatni brat".

 

Zdravstveno stanje mladića koji je upravljao BMW-om je, kaže, bolje. Nije životno ugrožen i trebalo bi da se uspešno oporavi.

 

Sahrana mladog Daria će se održati danas u 13 sati na Bajkovskom groblju.

Podsećanja radi, stravična nesreća se dogodila u subotu u ranim jutarnjim satima. Kako je i zašto došlo do izletanja automobila, nikome još nije jasno, te se očekuje da istraga to ubrzo rasvetli.

 

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen, Facebook)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...