NESTAO NIKOLA LEKOVSKI (36) IZ BORA: Poslednji put čuo sa bratom Stefanom u sredu!
Foto: Facebook

Apel

NESTAO NIKOLA LEKOVSKI (36) IZ BORA: Poslednji put čuo sa bratom Stefanom u sredu!

Crna Hronika -

Nikola Lekovski (36) iz Bora, koji boravi u blizini naselja Beli potok u Beogradu, nestao je kako se sumnja u sredu. Lekovski se poslednji put čuo sa bratom Stefanom u sredu i od tada niko od njegove porodice nije se uspeo da stupi u kontakt sa njim.

- Čuli smo se u sredu u četvrtak je trebalo da da ide na fakultet i da dođe u Bor. Međutim od tada smo izgubili svaki kontakt sa njim - kaže Stefan Lekovski.

On dodaje da im je u petak postalo sumnjivo da se nešto dešava čudno i da su nestanak prijavili policiji u Boru, a kasnije i beogradskoj policiji.

- U međuvremenu bio sam u stanu gde je brat stanovao i ono što me je ostavilo u čudu je to da telefon uopšte nije poneo sa sobom, što se gotovo nikad ne dešava. Lap top mu je bio uključen a vrata stana zaključana. Jedino što mi pada na pamet je da je možda u sredu uveče izašao samo da kupi cigarete i da se više nije vratio - kaže očajan brat nestalog Nikole.

Prema njegovim rečima Nikola se skoro uselio u taj stan zbog fakulteta, te postoji mogućnost da se izgubio jer ne poznaje kraj. - Ali gde god da je do sada bi se snašao. Sve smo pretražili okolo ali od njega ni traga ni glasa. Molimo sve građane u Beogradu da nam jave ako imaju bilo kakvu informaciju vezanu za Nikolu - rekao je Stefan i dodao da se plaši da se Nikoli nešto strašno nije desilo, iako za sada nije pronađena nikakva pretnja koja bi mogla da ima veze sa njegovim nestankom.

Lekovski je visok 190, krupan, ima crnu kratku kosu i nosi naočare. Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da pozovu 0605555885 ili da se jave najbližoj policijskoj stanici.

(Kurir.rs/J. Rafailović/ foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track