DETALJI SMRTI U NOVOSADSKOM HOTELU: Saša (34) je redovno dolazio na plivanje, juče je zaronio i NIJE IZRONIO... Otkriven uzrok smrti!
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

tragedija

DETALJI SMRTI U NOVOSADSKOM HOTELU: Saša (34) je redovno dolazio na plivanje, juče je zaronio i NIJE IZRONIO... Otkriven uzrok smrti!

Crna Hronika -

Saša Milošević (34) iz Novog Sada preminuo je dok se rekreativno bavio plivanjem u zatvorenim bazenima u okviru hotela "Park" u Novom Sadu. Nesreća se dogodila u juče oko 16 časova.

Kako saznajemo, Milošević je kobnog dana došao u hotel da bi plivao, a kada je zaronio, desila se tragedija.

Plivao rekreativno

- Mladić je plivao u bazenu, gde je dolazio nekoliko puta nedeljno radi rekreacije. U trenutku nesreće pored njega je bilo i drugih kupača. Očevici kažu da je mladić voleo da roni, te je to radio i u utorak. Zaronio je, a kupači su primetili da nije izronio. Tada su skočili, izvukli ga i pokušali da mu pomognu. Takođe, odmah su obavestili osoblje bazena i Hitnu pomoć - kaže izvor Kurira.

Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla u novosadski hotel, a prema rečima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne pomoći, medicinska ekipa je pokušala reanimaciju muškarca, ali je na kraju mogla samo da konstatuje smrt.

Telo na obdukciji

- Mladiću je najverovatnije otkazalo srce, a šta je tačno dovelo do toga, znaće se nakon obdukcije - dodaje naš izvor.

Iako nije bilo nikakvih tragova nasilja, telo Novosađanina preneto je u Institut za sudsku medicinu, gde će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti.

(Kurir.rs/ S.S./ Foto:ilustracija Marina Lopičić )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track