UHAPŠEN VANDAL KOJI JE PROBUŠIO 70 GUMA: Višestruki povratnik Vladimir S. divljao po Inđiji, policija u njegovom podrumu pronašla i pola kila heroina
Ilustracija, Foto: Kurir/T.S.

dobio krivičnu prijavu

UHAPŠEN VANDAL KOJI JE PROBUŠIO 70 GUMA: Višestruki povratnik Vladimir S. divljao po Inđiji, policija u njegovom podrumu pronašla i pola kila heroina

Crna Hronika -

Policija u Inđiji uhapsila je Vladimira S. (33) zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nasilničko ponašanje.

U podrumu zgrade gde osumnjičeni stanuje, policija je pronašla njegov ranac sa kesom u kojoj je bilo 566 grama heroina i dve manje kesice sa heroinom, težine 24,8 i 39,4 grama. Vladimir S. je osumnjičen i za seču guma na 42 automobila, u ovom gradu, koja se desila u noći između srede i četvrtka, navodi portal SMP iz Sremske Mitrovice.

foto: Printscreen

– On je od železničke do autobuske stanice u Inđiji, išao ulicim i nožem sekao gume na automobilima, kako koji bi ugledao da je parkiran. Na nekom jednu, dve ili sve četiri gume. Da je on učinio to krivično delo pokazuje i odeća koja je pronađena u njegovom rancu, a koju je, kako su policiji opisali oštećeni građani, osumnjičeni nosio te večeri – kaže naš sagovornik iz policije.

Kako saznajemo, Vladimir je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, počev od nasilja, krađe, neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet droga, i osuđivan je. Po nalogu tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova.

(Kurir.rs/mitrovica.info, E. V. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track