Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST OCA ŽENE IZ SREMSKE KAMENICE KOJU SU SILOVALI MUŽ, KUM I PRIJATELJ: Moja ćerka krišom plače, a unuk nam je teško bolestan! Novi detalji slučaja koji je pre 3 godine ŠOKIRAO SRBIJU
Foto: Shutter

UŽAS!

POTRESNA ISPOVEST OCA ŽENE IZ SREMSKE KAMENICE KOJU SU SILOVALI MUŽ, KUM I PRIJATELJ: Moja ćerka krišom plače, a unuk nam je teško bolestan! Novi detalji slučaja koji je pre 3 godine ŠOKIRAO SRBIJU

Crna Hronika

Slučaj stravičnog iživljavanja nad B. Č. (39) iz Sremske Kamenice koji je šokirao 2016. godine Srbiju, još nije dobio epilog pred sudom. Žena je još u novembru 2016. prijavila policiji da su je muž, kum i prijatelj tukli i silovali pred desetogodišnjim sinom u vikendici u selu Maradik i čitav slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu. 

Kako prenose beogradski mediji, iz tužilaštva su rekli da je postupak i dalje u fazi istrage.

Sa druge strane, otac B.Č. tvrdi da se žena i dalje oporavlja od višegodišnjeg psihičkog i fizičkog zlostavljanja i dodaje da se plaši za njeno i unukovo mentalno zdravlje. 

"Ona je sada dobro, vratila se na posao ali krišom plače svako veče. Ne može jadna da izbaci iz glave monstruozna dela koja joj je činio suprug. Ne može ni da spava, a to me ne čudi. Kako da spava kada ju je bivši muž zverski mučio", pita se očajni otac.

foto: Profimedia/Ilustracija

On dodaje da su i ćerka i unuk dobili pomoć stručnjaka Centra za socijalni rad.

"Ćerka plače svako veče, a unuk je teško bolestan. Doktori ne znaju da li je to zbog stresa koji je preživljavao godinama gledajući kako mu otac muči majku ili je nešto drugo u pitanju. Kakogod, sada ih barem niko ne tuče ", govori otac. 

Dodaje i da se nada da će Tužilaštvo konačno rešiti ovaj slučaj i da će njegov bivši zet dobiti zasluženu kaznu.

"Srce će nam nadam se biti na mestu kada bude kažnjen. Mi verujemo u institucije i nadamo se da će to do kraja sve biti u redu, ali nam je već postalo sumnjivo zašto već dve godine ne mogu da mu presude", kaže on.

foto: Profimedia

Podsetimo, B. Č. je nakon incidenta 2016. godine ispričala u medijima da je dete bilo svedok brutalnog prebijanja i silovanja te da otac ni u jednom momentu nije oterao desetogodišnjeg sina, već mu je naprotiv rekao “da treba da vidi kako se radi sa ženama”.

Tada je govorila da mu za batine nije davala povoda, kao i da je cela njegova porodica znala da je tuče. Govorila je da je ćutala jer je pretio da će ubiti i nju i dete.

"Udarao me pesnicom u glavu, glavu mi je udarao o ivicu stola, šutirao me, tukao me tušem po glavi, sipao mi je vruću supu na glavu, pikavce mi gasio po telu, udarao me u međunožje, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos", pričala je žena prisećajući se užasa koji je proživela.

foto: Profimedia

Članove njegove porodice sa kojima su živeli u zajednici, ona smatra saučesnicima.

"Odveo me je dole kod majke, skinuo me je golu i vezao za stolicu i tukao pred njima. Svi su gledali i smejali. Govorila sam mu da to ne radi, a on je rekao da svi treba da vide kako se radi sa ženom", pričala je tada B.Č. 

Ona je kako tvrdi trpela i silovanje. 

"To se dogodilo jednom nakon što je moj bivši muž dobio platu. Tražila sam novac, a on me je nakon toga prebio. Uzela sam ključ od vikednice i pobegla. Nakon pola sata došli su u vikendicu. Prvo me je bivši muž tukao pa silovao. Potom me je silovao kum, a nakon njega i njihov drugar. Kada su završili, bivši muž me je ponovo istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek. Doveli su me kući. Potom me je ponovo tukao, pa otišao u kafanu. Ne znam kako sam to preživela", priseća se ona kojoj je kako kaže život postao pakao kada je rodila dete.

Svedok stravičnog nasilja bio je i njen, tada devetogodišnji, sin koji kaže da mu je tata fenom palio oči mami, čupao joj kosu, čekićem za meso je udarao po licu, pesnicama je udarao u nos, izbio joj zub, udarao je po butinama, hteo je izbosti nožem, terao je da jede izmet.

(Kurir.rs/Blic, Z. Č.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...