Najnovije vesti

KOMŠIJA MI JE RANIO SINA IZ OBESTI! NEMA NAM ŽIVOTA, SPROVODE HOROR NAD NAMA! Ogorčena majka iz Starčeva otkriva detalje drame: Pa zar da mi neko ubije dete!?
Foto: Sonja Spasić

UŽASNO

KOMŠIJA MI JE RANIO SINA IZ OBESTI! NEMA NAM ŽIVOTA, SPROVODE HOROR NAD NAMA! Ogorčena majka iz Starčeva otkriva detalje drame: Pa zar da mi neko ubije dete!?

Crna Hronika

M. N. (15) iz Starčeva kod Pančeva ranjen je ispred svoje kuće kada je, kako se sumnja, njegov komšija Kostadin Š. iz obesti pucao u grupu ljudi, među kojima je bio i povređeni tinejdžer.

Incident se dogodio u nedelju oko 18.30, a osumnjičeni je uhapšen dva dana kasnije u Smederevu, gde se skrivao od policije. Policija je uhapsila i njegove kumove, D. N. i njenog supruga B. N.

Ima četvoro dece

Vaska Spasić, majka ranjenog dečaka, kaže da u trenutku pucnjave nije bila na ulici i da su je o svemu obavestile komšije.

- Sin mi je pogođen hicem iz pištolja u koleno. Trenutno je u bolnici i molim boga da bude dobro. Ne mogu da shvatim šta se desilo. Pa zar da mi ovako neko ubije dete?! - kaže šokirana majka i nastavlja:

Zabrinuta... Vaska Spasić na mestu pucnjave
Zabrinuta... Vaska Spasić na mestu pucnjavefoto: Sonja Spasić

- Pored M. N. imam još troje dece. Prosim na ulici da bih mogla da ih školujem i sada sam dočekala da mi neko povredi dete ni krivo ni dužno. Lekari su mi rekli da mi je sin dobro, nadam se da su u pravu.

Teroriše komšije

Potresena žena kaže da njoj i njenoj deci više nema života u toj ulici. - Taj Kostadin i njegovi prijatelji sprovode horor nad nama.

Njene komšije ispričale su da je ranjavanju dečaka prethodila svađa Kostadina Š. i jednog mladića.

- U nedelju ujutru su Kostadin i njegov sin pretukli momka iz Pančeva. Tukli su ga pesnicama dok je sedeo u kolima. Posle toga su nasrnuli i na oca tog momka. Udarali su ga mačetama, glava mu je bila krvava - priča komšinica i dodaje da je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Prema njenim rečima, kada je stigla policija, uzeli su izjave od aktera i otišli.

- Nekoliko sati kasnije komšije su se okupile na ulici i komentarisale taj događaj. Među okupljenima je bio i M. N. Tada je na ulicu sa pištoljem izašla Kostadinova kuma i rekla: "Sada ćete da vidite, mamu vam vašu smrdljivu!" i opalila dva hica prema ljudima. Ubrzo se pojavio i Kostadin, takođe s pištoljem u ruci. Klekao je i ciljao u nas. Kao lovac - kaže komšinica i dodaje da je tada ispalio hitac, koji je pogodio tinejdžera.

Jaukao od bolova

Komšije kažu da su brzo reagovale.

- Jedan čovek je uzeo ranjenog dečka u naručje i sklonio ga sa ulice. Svi su se razbežali, čula se vriska. M. N. nije ni znao šta ga je snašlo. Jaukao je od bolova, dok mu je krv lila niz nogu - prepričava komšinica.

Uhapšen... Bahati Kostadin Š.
Uhapšen... Bahati Kostadin Š.foto: Sonja Spasić

Uplašio se Pobegao u Smederevo

Prema rečima komšija, kada je Kostadin Š. shvatio da je ranio maloletnog komšiju, uspaničio se. - Odmah je tražio od jedne komšinice da ga odveze negde kolima, ali ona nije htela. Međutim, on se snašao i pobegao. Otišao je u Smederevo i dva dana se skrivao, ali je konačno uhapšen - kaže komšinica.

Komšije u strahu Ponaša se kao kauboj

Komšije pričaju da otkako se Kostadin Š. doselio u njihovu ulicu, nemaju mira. - Došao je tu sa porodicom pre oko 10 godina. Kako sam saznao, ima oko 30 krivičnih dela i na slobodi je. Pre dve nedelje je napao nekog dečka, a ni to mu nije prvi put. Ponaša se kao kauboj, puca kad god mu padne napamet. Niko više svoje dete ne sme da pusti na ulicu. Sada je došlo dotle da se vidi da li će on da se iseli ili svi mi, ovo je strašno - kaže jedan od komšija.  

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/Foto: Sonja Spasić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...