Najnovije vesti

SREDNJOŠKOLAC BRUTALNO PRETUČEN U DISKOTECI U ZAJEČARU! Polili ih pićem u separeu, a onda PRETUKLI ispred! KAD JE OTIŠAO DA SE UMIJE, USLEDIO JE JOŠ GORI NAPAD (VIDEO)
Foto: Printscreen

stravično

SREDNJOŠKOLAC BRUTALNO PRETUČEN U DISKOTECI U ZAJEČARU! Polili ih pićem u separeu, a onda PRETUKLI ispred! KAD JE OTIŠAO DA SE UMIJE, USLEDIO JE JOŠ GORI NAPAD (VIDEO)

Crna Hronika

Mladić Boris Brnzanović (18) iz Zaječara brutalno je pretučen u noći između petka i subote u jednom noćnom klubu u ovom gradu.

Prema rečima Brnzanovića i njegovih drugova koji su prisustvovali incidentu, do sukoba je došlo nakon što je veća grupa starijih nasilnika u "Noćnom klubu 54" zaječarske srednjoškolce polivala pićem sa galerije gde se nalazio njihov separe. Nakon toga srednjoškolci su zatražili zaštitu od menadžera lokala poznatog i od obezbedjenja koji, kako kažu, nisu reagovali.

 

- Mi smo izašli napolje, ja sam pitao drugara: "Je l' znaš možda ko nas je polio?", i u tom trenutku izlazi taj koji nas je polio i govori da je on, dolazi i odmah kreće na mene. Bilo ih je pet ili šest - priča Boris.

 

Veća grupa nasilnika koju su predvodili A.D. i N.N. odmah se ustremila na Brnzanovića nemilosrdno ga udarajući rukama i nogama. Takođe batine su dobili i njegovi drugovi koji su pokušavali incident da spreče. Nakon što je Brnzanović sa drugovima otišao da se umije na obližnjoj česmi, jer je obilno krvario iz nosa, usledio je novi napad još nemilosrdniji od prethodnog. Tom prilikom Brnzanović je zadobio više udaraca u glavu pesnicama i nogama od čega je izgubio svest.

 

Njegovi drugovi su u očajanju podigli Brnzanovića i zajedno sa njim pobegli u obližnji lokal brze hrane gde su ga sakrili u WC-u i pozvali policiju. Nasilnici A.D i N.N ušli su u lokal i pokušali da razvale vrata WC-a i pritom su tukli Brnzanovićeve drugove koji su pokušavali da ih spreče da još teže povrede mladića koji je obilno krvario i gubio svest.

 

- Kada sam ga umivao u veceu rekao sam drugu Milošu da drži vrata, jer, ne znam, možda mogu da ulete unutra i onda sam pozvao policiju i Hitnu. Drugom drugaru, Bokiju, sam skinuo košulju i ujedno mu držao nos pošto mu je baš jako i brzo tekla krv. Posle deset minuta došla je policija, ali Hitna nije došla - priča Filip Živković, jedan Borisovih drugara koji su to veče bili sa njim.

 

Policija došla, nasilnici pobegli

 

Ubrzo je stigla policija i uzela izjave od Brnzanovića i njegovih drugova dok su za to vreme nasilnici seli u automobile i otišli. Nakon toga policijski službenici su odvezli povređenog Brnzanovića u zaječarski Medicinski centar, gde mu je ukazana pomoć. Prema rečima Zorana Brnzanovića, oca napadnutog mladića, njegov sin je zadobio prelom nosne kosti i ruke, kao i rasekotine na licu i krvne podlive po telu i glavi, ušivanje brade.

 

Kako navodi lokalna Za media, nasilnici A.D. i N.N. još uvek na slobodi, što veoma plaši i Brnzanovića i njegove drugove koji su svedoci napada. Takođe, prema saznanjima Za medie A.D, predvodnik napada na Brnzanovića je privremeno zaposlen u inostranstvu.

 

- Pročitali su nam izveštaj u kome su navedena samo dva počinioca toga, a kasnije su deca tvrdila da su prijavila službenicima koji su bili prisutni da su u tuči učestovala još njih troje, četvoro. Međutim rekli su nam da će zapisnik da se dopuni - priča Borisov otac.

 

(Kurir.rs/ZAmedia)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...