TRAGEDIJA KOD UROŠEVCA: Pronađeno obešeno telo dečaka (13) u blizini porodične kuće, roditelji slučaj prijavili policiji
Foto: Nebojša Mandić

telo nije podvrgnuto odbukciji

TRAGEDIJA KOD UROŠEVCA: Pronađeno obešeno telo dečaka (13) u blizini porodične kuće, roditelji slučaj prijavili policiji

Crna Hronika -

Dete od 13 godina je u ranim večernjim časovima u utorak pronađeno obešeno u blizini svoje porodične kuće u selu Sojevo u opštini Uroševac.

Slučajem se sada bave policijski zvaničnici Kosova. Beživotno telo trinaestogodišnjaka nije podvrgnuto obdukciji i predato je porodici za ceremoniju sahrane.

Danas će se u toku dana obaviti sahrana trinaestogodišnjaka iz sela Sojevo u opštini Uroševac, koji se na tragičan način obesio ispred svoje kuće.

Zvaničnici Kosovske policije rade na slučaju. Saopštili su da je porodica trinaestogodišnjaka prijavila slučaj policiji.

"Danas oko 18.30 pronađeno je trinaestogodišnje dete za koje se sumnja da se obesilo. Porodica je slučaj prijavila policiji, a doktorski tim je ustanovio smrt. Žrtva je iz sela Sojevo u opštini Uroševac. Telo žrtve predato je porodici kako bi obavili sahranu“, rekao je za Gazetu Express Basri Šabani, poručnik stanice Regionalne policije u Uroševcu.

(Kurir.rs/Kossev, Gazeta express)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track