Najnovije vesti

POLICIJSKA AKCIJA U BORU, PLENILI LOVAČKE PUŠKE I KARABINE: Lak zadatak za policiju, uglavnom ih svi krili na ovom mestu!
Foto: Vlada Šporčić

pretres urodio plodom

POLICIJSKA AKCIJA U BORU, PLENILI LOVAČKE PUŠKE I KARABINE: Lak zadatak za policiju, uglavnom ih svi krili na ovom mestu!

Crna Hronika

BOR - Policija u Boru je, u četiri odvojene akcije, pronašla i zaplenila više komada oružja u ilegalnom posedu, saopštio je danas MUP.

U jednom selu u okolini Bora, policija je u kući muškarca (68), u spavaćoj sobi ispod kreveta, pronašla lovački karabin i lovačku pušku ručne izrade.

Na drugoj lokaciji, u drugom selu u okolini tog grada, pretresom kuće muškarca (20) pronađene su dve lovačke puške ručne izrade, jedna sakrivena u kanalu iza pomoćnog objekta, a druga u ormanu u spavaćoj sobi.

Policijski službenici su, u trećem selu u okolini Bora, zatekli su mladića (16) sa lovačkom puškom ručne izrade, koja mu je oduzeta.

Takođe, u blizini Bora, u kući muškarca (19), ispod kreveta, pronađena je lovačka puška ručne izrade. 

Policija će protiv osumnjičenih, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneti krivične prijave za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...